1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie gier na hdd przez pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patol965, Styczeń 7, 2014.

  1. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam , nie wiem czy byl juz taki temat a jesli byl to przepraszam ze znow to pisze, otoz nie wiedzialem nawet jak to sformuowac zeby wyszukac. Otoz mam xboxa phata, dzisiaj kupilem sobie do niego dysk gdyz coraz to nowsze gry wymagaja go zeby zainstalowac na nim swoja zawartosc jak np. BF4 . I moje pytanie brzmi czy moge nagrac plyte odpowiadajaca za gre, a druga plyte zgrac jako ten content na pendriva i skopiowac go na dysk konsoli za jego pomoca? Zawsze lepiej miec jedna plyte niz nie miec, a zwlaszcza jakby sluzyla ona tylko do zgrania tekstur lub czegos innego na dysk. Prosze o odpowiedz. Dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz tekstury na pena póżniej na konsoli na dysk przenieść.
     
  4. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wlasnie o to mi chodzi. bo po co mam marnowac jedna plyte zeby tylko z niej tekstury np zgrac na dysk. bez sensu i szkoda plyty
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie verbatimy po 5 zl ;D wlasnie chcialem wyprobowac teraz czy wszystko dziala, mialem wczesniej nagrana plyte z nfs rivals i wczesniej nie moglem pograc bo wyskakiwalo zeby 1.6 gb zainstalowac na tekstury na dysku. teraz zainstalowalem na dysku, mija filmik i ciagle wypierdziela blad brak autoryzacji dysku badz przetrzyj plyte szmatka... nie wiem co jest zle, plyta nagrana tak samo jak inne
     
  7. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ihas rev b masz lub nagrywarke zgodną z paytools?
     
  8. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    raczej nie, mam zwykla nagrywarke LG. ale z kazda grea na xgd 3 nie bylo problemu a ta jak na zlosc wyrzuca;/ i to na dobrej plycie a nie jakims gownie
     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To musisz Mp3 fix stosować lub grać z płyty. Kopie truncated(nie pełne nie działają z dysku bez mp3 fix ) Xgd2 tak a xgd3 już nie.
    Na czym polega mp3 fix
    1)Uruchamiasz mp3 w dashu z odtwarzacza
    2)Póżniej grę
    3)Czekasz w Menu 5min
    4)Stopujesz Mp3 i grasz
    5)Naprawdę działa:)
     
  10. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tylko ze ja jej nie zgrywalem na dysk poczatkowo. wlaczylem normalnie, zgral sie ten content 1.6 gb na dysk i jest filmik, film sie konczy i wywala blad . wlaczylem drugi raz i to samo. dopiero potem sprobowalem zainstalowac ja na dysku i o dziwo sie ainstalowala, ale nadal ten sam blad mam czy z dysku czy z samej plyty
     
  11. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozpakuj Iso wgraj na pendrive i przerzuć na dysk(mówie o teksturach HD) i powinno z płyty zadziałać. Spróbuj Mp3fix .
     
  12. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sprobuje. ale czemu mi z plyty wywala to ja nie wiem. przeciez tylko tekstury sa zgrane na dysk i nie odpalam jej z dysku tylko z plyty normalnie
     
  13. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zgralem ten content hd na dysk i wlaczlem gre , pogralem z 20 minut i znowu komunikat zeby przetrzec plyte sciereczka,
     
  14. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możliwe ,że złe nagrana weryfikacje po nagraniu robisz?, LG to bym nagrywał w clonecd niż imgburn.
     
  15. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    weryfikacji nigdy nie robilem i zawsze imgburnem nagrywalem bo clone cd nie umialem ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum