1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie gier / XBC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mateo-s, Październik 8, 2009.

  1. Mateo-s

    Mateo-s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    W programie XBOX backup Creator zgrałem już chyba ze 20 gier ale kiedy dzisiaj chciałem zrobić obraz FiFy 10 to zobaczyłem takie coś:
    [​IMG]

    To co zaznaczyłem na czerwono najbardziej mnie zdziwiło

    Proszę o szybką odpowiedź bo w sobotę będę musiał oddać gre ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    a gra tłoczona czy kopia?
     
  4. Mateo-s

    Mateo-s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiona wczoraj, tzn tłoczona
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    musisz mieć kreon drive albo activate.iso aby zgrać
     
  6. Mateo-s

    Mateo-s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki spróbuje ;) Napisze czy działa ;)
     
  7. JohnnyX

    JohnnyX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bedziesz fifke uploadowal?
     
  8. Mateo-s

    Mateo-s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A Skaza?? Nie uploadował jeszcze?? Ja nie mogę zbyt dużych plików bo mam radiówkę i jest za mało stabilna ;/
     
  9. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Jak widać nie..... Ludzie liczą na innych. Chcecie polską wersję? Idźcie do sklepu.
     
  10. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    ile razy mam tłumaczyć SKAZA robi uploady TYLKO dla elitarnego trackera zapewne po miesiącu, dwóch pojawi się ale wcześniej nie liczcie...

    co do wi-fi jak nie jest stabilna to może na rapidshare masz opcję wznawiania gdy przerwie wysyłania...

    ja bym w sumie mógł wrzucić ale nie chce mi się później fify sprzedawać a i tak za nią nie przepadam ;f
     
  11. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak nie masz Kreona to lepiej używać IMG Burn'a do zgrywania obrazu a jak chcesz zrobić kopie z orginału to użyj Kreona w XBC sam tak robię i jest ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum