1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie gier z laptopa na iXa za pomoca kabla lan

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przemek9292, Kwiecień 3, 2013.

  1. Przemek9292

    Przemek9292 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowal, Poland
    Mam sobie iXa. Zawsze zgrywalem gierki na pendrive i wrzucalem na dysk. Jednak zakupiłem kabel do internetu skrosowany. Wiem ze przez niego szybciej sie zgrywa. Jak zgrac gierki z dysku lapka na dysk iXa za pomoca kabla lan :)
    Z gory dzieki za info :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podłączasz kabel pod odpowiedni port w laptopie później pod odpowiedni port w Xbox i powinno działać ;)
     
  4. Przemek9292

    Przemek9292 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowal, Poland
    i co dalej, cos powinno sie wyswietlić ?, mam freestyle dash 3 :)
     
  5. Przemek9292

    Przemek9292 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowal, Poland
    cos w ustawieniach udostepniania sieci :) poptrzestawiac , nie wiem ;]
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spisujesz z FSD adres IP, w jakimś kliencie FTP, ja np. używam TOTAL COMMANDER'a łączysz się z tym adresem , hasło i user to : xbox i powinno działać.
     
  7. Przemek9292

    Przemek9292 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowal, Poland
    niestety nie działa, nie mozna nawiazac polaczenia :)
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    masz ip konsoli? poka. normalnie w moj komputer można zmapować dysk sieciowy, czyli dysk konsoli.
     
  9. Przemek9292

    Przemek9292 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowal, Poland
    tak mam ip konsoli :), probowalem przez total commandera i nic., xex menu mam, nadal nie wiem o co chodzi czemu mi sie nie chce polaczyc
     
  10. Przemek9292

    Przemek9292 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowal, Poland
    problem rozwiazany, dzieki za pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum