1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie gier z nagranych płyt.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymo284, Październik 27, 2014.

  1. szymo284

    szymo284 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, szukałem na forum takiego tematu ale nie znalazłem chodzi mi o zgrywanie gier z juz wcześniej nagranych płyt to znaczy mam BF4 (2DVD) nie oryginalnego zgrałem go przez IMG BURN to obrazu ISO no ale mam dwa obrazy bo tyle jest płyt i abgx mi tego nie przyjmuje jak mam zrobic żeby było dobrze i można było to znowu nagrać na płytę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Robisz obraz płyty. Plik .img usuwasz. Plik .iso wrzucasz przez abgx. Wypalasz jak każdą inną płytę powstałym plikiem .dvd
     
  4. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Jeśli gra była nagrana opcją turncate to nie zrobisz obrazu. A jeśli obraz był w 100% nagrany na płytę to i tak musisz go zrobić ihasem. Mialem wcześniej taki sam problem
     
  5. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Ja zgrywałem normalna zwykłą nagrywarką w laptopie
     
  6. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Ok jak jest gra w xgd2 to się da, ale xgd3 już nie, a bf4 jest w xgd3
     
  7. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    No jak nie jak tak ;-) zagrasz normalnie laptopem, ale nagrać musisz ihasem. Sam tak robiłem
     
  8. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Mi tak obrazy robił i wywalał błędy w abgx
     
  9. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    A płyta na pewno dobrze nagrana?
     
Wczytywanie...

Poleć forum