1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zgrywanie gry na dysk?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rosolak100, Styczeń 18, 2010.

  1. rosolak100

    rosolak100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam mam pewien problem gram w Army of Two z płyty i całkiemmi jużdobrze idzie (potrafie już nawet wysiąść z windy:D) tylko gdy chce sobie zgrać gre na twardziela to napęd po kilku sekundach mielenia sięzatrzymuje i wyskakuje komunikat że płyta moze byc porysana lub przybrudzona. Dlaczego nie mogę zgeać gry skoro z płyty normalnie idzie? Sorry zazbyt rozwlekłą wypowiedz!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiesz może teraz iść ale nie masz pewności że w dalszej części gry gdzieś się nie zwiesi i nie wywali błędu
     
  4. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Miałem to samo z halo wars, na początku kampani chciałem sobie zgrać na dysk i wywalał błąd, okazało się że po przejściu ok. 7 misji dalszej już nie mogłem bo wywalał ten błąd. Nagrałem płytke jeszcze raz i śmiga :)
     
  5. damcio

    damcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    a jesli gra sie zacinana intro to tez po przegraniu bedzie ok?
     
  6. Rafi2468

    Rafi2468 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Toruń
    Mam problem z tą samą grą i w tym samym momencie. Wychodzę z windy, przechodzę kawałek i błąd. Instalacja zatrzymuje mi się na 36%. Wydaje mi się, że masz coś z płytką.
     
  7. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Rafi2468 ale jakbyś przeczytał dokładnie to koledze nie wiesza się po wyjściu z windy a jedynie ma problem zgrać się na dysk
     
  8. Rafi2468

    Rafi2468 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Toruń
    Możliwe, że źle zrozumiałem jego wypowiedź, ale i tak prawdopodobnie jest to wina płytki.
     
  9. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Możesz nagraną płytkę ewentualnie sprawdzić abgx'em, w moim przypadku o którym pisałem wcześniej wywalał pare błędów :)
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Na pewno po czasie grania wywali błąd Jak masz kolegę co ma xbox przerobionego to idź do niego i spróbuj ją nagrać u niego na dysk :)
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    @damcio

    Jeżeli gra zacina Ci się na intro to zmień płyty na verbatim. Na tych tanich imitacjach płyt to częsty problem.
     
  12. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    okaze sie ze kolega ma inny naped, mniej wrazliwy na tanie plytki i bedzie smigac:p Zrob jak mowil @Touch! nagraj gre jeszcze raz, najlepiej na verbatima. Mozesz wczesniej sprawdzic obraz w abgx, mozliwe ze sciagneles jakas niescenowa wersje z p2p.
     
  13. damcio

    damcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Dzieki
     
  14. rosolak100

    rosolak100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    nagram jescze raz i spróbuje a nagrałem za pierwszym razie własnie na verbatimie nie nagrywam na tanim szajscie bo to bezsensu a i tak są problemy
     
  15. Smokersky

    Smokersky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kup nowy oryginal, na pewno nie bedzie problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum