1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie GT i saveów na inny dysk

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez vaalery, Wrzesień 12, 2009.

  1. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Helo
    1.Jak zgrac z dysku GT i save na drugi dysk (zamierzam zmienic z 60 na 120gb)
    2.Da sie zgrac je na wbudowana pamiec w plycie glownej (jasper podobno ma 256mb pamieci wbudowanej)
    3.Mozna dostac Bana za dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Trigun

    Trigun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pyskowice
    1. Przy pomocy Karty pamięci albo pendrive ale tego 2 pewny nie jestem :DD ale nie wszystkie savy da sie przekopiować
    2.Nie mam jeszcze Jaspera to nie wiem :p ale jesli widzisz tam pamieć jak dysk to powinno sie dac jesli nie widać to prawdopodobnie sie nie da.
    3. Nie mozna dostać Bana za dysk ;)
     
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    na memorke skopiuj albo na wbudowaną w jaspera pamięc
     
  5. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak bo jak wbijam w opcje pamieci to tylko dysk wykrywa
     
  6. Trigun

    Trigun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pyskowice
    No to sie nie da bracie :) jak wspomniałeś jasper ma 256 starsze wersje miały 16 ( w tych starszyh wersjach ta pamięc rowniez nie była widoczna ) wniosek z tego ze ni da sie
     
  7. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko wersje arcade miały wbudowaną pamięć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum