1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie na PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez futureshock, Listopad 9, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. futureshock

    futureshock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    118
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam. Szukałem w szukajcie i niestety nic nie znalazłem. Otóż to, mam pytanie, jak zgrać grę z płyty na dysk twardy w PC w formie oczywiście takiej jak się ją nagrywa czyli bodajże .iso i .dvd, chciałbym zgrać na dysk twardy w PC i nagrać jeszcze raz na nową płytę, jeśli płytę przeglądam na PC to mam udostepnione 3 foldery: audio, video i system, a chciałbym mieć i zgrać iso i dvd, co mam zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Zrób obraz płyty programem imgburn. To chyba nie wymaga dodatkowego tłumaczenia...
     
  4. futureshock

    futureshock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    118
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No tak, ale czy wystarczy plik .iso ? bo przy nagrywaniu na płytę potrzebny jest plik .dvd
     
  5. Midq

    Midq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    le ****, kolego. musi miec kernela sterowniki i xbox backup creatora.
     
  6. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    @up

    Fakt. To zależy czy mu chodzi o oryginał czy kopie. Ja byłem nastawiony na to drugie. :p
     
  7. futureshock

    futureshock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    118
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  8. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
  9. futureshock

    futureshock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    118
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dzięki Clumzy, o to mi chodziło, wszyscy dostajecie +, temat do zamknięcia ;]
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum