1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie na Pendrive'a

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez NikoBellic91, Sierpień 12, 2010.

  1. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Witam. Czy wystarczy że będę posiadał np. 8 GB pendrive'a i mógłbym skopiować wszystkie save'y i resztę z konsoli, czy jednak potrzebuję kabelka o nazwie "Transfer kit" ??

    Z góry dzięki za odp. Pozdro !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Tylko pendrive.
    Podłączasz do gniazda USB i konsola go sobie sformatuje. Wtedy masz tak jakby drugi HDD i normalnie z poziomu ustawień pamięci wszystko możesz sobie skopiować/przenieść.
     
  4. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Ok dzięki ;)
     
  5. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    A zadziała jak mam dysk przenośny ? 500GB ?
     
  6. sloniostg

    sloniostg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    hmm a jak się sprawa z grami z live arcade? Też je można przenieść?
     
  7. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Zadziała ale będziesz mógł korzystać tylko z 16 gb pamięci.



    Tak wszystko można przenieść, dodatki, gry arcade itp.


    Pomogłem kliknij dziękuje
     
    1 osoba to lubi.
  8. sloniostg

    sloniostg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Gry arcade ktore zostały przeniesione sa widoczne jako dema.
     
  9. 87terlik87

    87terlik87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Witam - Posiadam Pełną wersję gdy Castel Crashers - gdy zgrywam ją na peendriva \0000000000000000\584108b7\000d0000 i podłączam do xbox 360 wyskakuje, że plik jest USZKODZONY - ktoś wie jak to zrobić by działało :D ? Nie wiem czy xbox tak ma czy na serio plik mam uszkodzony :p

    Ktoś by mi napisał jak zrobić JTAGa i i XBReboot <- by gry live arcade działały na konsoli? Nie mam dostępu do działu :/
    e-mail- terlik87@interia.pl - dziekowac
     
  10. jaseik12

    jaseik12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    pendrive

    ja mam z koleji inny problem, mianowicie gdy zgrywam coś na pendrivwa wyskakuje mi ze jest on pełny a gdy podłączam do konsoli jest prawie cały pusty ...dodam ze pendrive ma 2 Gb
    ;p



    edit Juz sobie dawno z tym poradzilem;p
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    OMG... Jesli nei wiesz jak wykonać JTAG to się anwet za to nie bierze. Strzleam że masz dasha wyższego niż 9199 co się odrazu dyskwalifikuje.
    @jaseik12
    Dlatego że klocek rezerwuje sobie określoną ilość pamięci na pendrive. Ilośc pamięci jaką może zarezerwować xbox zmienisz w opcjach.
     
  12. Fuckin'Cock

    Fuckin'Cock Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, czy ktoś wie jak zgrać muzykę przez Xlink?????
     
Wczytywanie...

Poleć forum