1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie oryginalnych plyt na dysk pc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 65userow, Luty 1, 2010.

  1. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy jest jakis sposob aby zgrac plyte z gra na x360 na dysk pc? Bo jedna gre juz se zniszczylem a nie chce aby dopadlo to inne.

    Z gory thx za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Tylko powiedz mi co Ci z tego, jak widać w podpisie nie masz przerobionej konsoli. Jeżeli takowej nie posiadasz to nawet jak nagrasz to nie będzie Ci chodziło.
     
  4. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam 2 konsole. Jedna przerobiona a druga nie.
     
  5. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Z tego co wiem trzeba mieć napęd z firmware kreon drive (napęd PC) i wtedy idzie jakoś zgrać grę. Poszukaj na google, czy do twojego napędu będzie taki firmware.
     
  6. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    aa to chyba ze tak :) w dziale z programami do xboxa jest programik do zgrywania :)
     
  7. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kurde mam naped lg ;/ czyli juz sobie nie zgram. bo na tutorialu widac ze ma naped samsunga ;[
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dział iso => poradniki
     
Wczytywanie...

Poleć forum