1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zielona dioda i brak obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tombcio, Listopad 18, 2014.

  1. tombcio

    tombcio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Przerabiałem xboxa do LT 3.0 wszystko poszło dobrze, gry się uruchamiały. Złożyłem xbox podłączyłem, patrzę obraz się nie pokazuje. Widać tylko zieloną diodę na środku, napęd się wysuwa, słychać, że wszystko chodzi. Z czym może być problem ? Lepiej dać do serwisu jakiegoś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 osoba to lubi.
  4. tombcio

    tombcio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O dzięki przeczytałem z 10 stron i wszędzie, że pewno GPU zrypane i od razu myśl, że uszkodziłem. Na ten temat się nie natknąłem, już miałem zamiar do serwisu jutro dawać i pewno bym wydał pieniądze w błoto. Okazało się, że wystarczył tylko reset ustawień video, czyli RT+Y. :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum