1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zielone paski

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez horrorschau, Czerwiec 25, 2010.

  1. horrorschau

    horrorschau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszytskich !
    Mam problem z moim xboxem.
    Ostatnio zauważyłem że na tv jak gram pojawiają się czasami i znikają zielone,poziome paski .
    CZego to może być wina?
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    albo poczatek RROD'a albo telewizor.. Grasz na plazmie od 15 do 20" ?
     
  4. horrorschau

    horrorschau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na plazmie 42 cale.
    Ale jak podlacze xboxa zwyklym kablem a nie hdmi to wsyztsko przynajmniej na poczatku jest ok,nie testowalem w dluzszym okresie.
     
  5. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    to wina kabla HDMI. kup jakis oryginalny.
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    chip ana/hana w konsoli odpowiedzialny za konwertowanie obrazu do porządanej rozdziałki -e74 gwarant
     
  7. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Ja powiem Ci, lepiej graj na zwykłym kablu lub na hd ale oryginalnym.
     
  9. horrorschau

    horrorschau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam inne paski niz na tym filmiku...
    czyli mozliwe ze to jednak kabel a nie rrod?
     
  10. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Ja miałem podobny przypadek, po kilku dniach konsola nie miała obrazu wcale.

    Jeśli można wiedzieć jaką masz konsolę Falcona, Jaspera?
    Mój Xbox, ten który się tak zepsuł był Xenonem
     
  11. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    mozliwe.. ja cos takiego mialem przed rodem... :( masz jaspera ?
     
  12. horrorschau

    horrorschau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szczerze to nie weim ,czym sie rozni jasper od falcona?
     
  13. horrorschau

    horrorschau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam ze podczas ogladania filmu i zdjec nie bylo tych paskow...
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na bank kabel, ja mialem tak jak mialem walneity hdmi. Jak na innym kablu jest ok to nie ma sie co bac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum