1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zielony obraz

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Quaigon, Marzec 6, 2009.

  1. Quaigon

    Quaigon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podlaczonego xboxa 360 przez component do monitora oczywiscie przejsciowka na vg. Mam zielony obraz ustawiony w wteyczce mam na hdtv bo jak przelacze na tv to nic sie nie wyswietla tylko komunikat jakis..
    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ales duzo napisał co to za przejsciówka choc określ.
     
  4. Quaigon

    Quaigon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przejsciowka z 3 chinchow na vga
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    A twój monitor obsługuje sygnał component? Bo przejsciówka jedynie zmienia wtyk nie konwertuje sygnału.
     
  6. Quaigon

    Quaigon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Podaruj sobie przejsciówki tylko kup normalny kabel vga do x to sa grosze i normalnie bedzie działało.
     
  8. Quaigon

    Quaigon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam kabel vga lecz jest za krotki by podlaczyc glos, jak podlacze glos to nie podlacze obrazu i na odwrot.. Czy da sie jakos przedozyc ten kabel ?
     
  9. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Fonia leci po chinchach wiec niema problemu w kazdym sklepie z kablami kupisz.
     
  10. Quaigon

    Quaigon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok sprubuje dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum