1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zielony pierścień

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dix, Sierpień 28, 2012.

  1. dix

    dix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie.
    Mam pewien malusi problemik. Wiec chodzi o to ze niezależnie od pozycji konsoli (poziomo jak i pionowo) pierscien pokazuje tak jakbym mial podlaczonego pada dla gracza drugiego (mimo iz posiadam tylko jeden kontroler). Wiem ze to blahostka ale mnie raza takie drobnostki. Da sie jakos to poprawic nie grzebiac w bebechach konsolki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    problem z modułem RF
     
  4. dix

    dix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I da sie cos z tym zrobicz czy raczej mam zaczynac sie do tego przyzwyczajac?
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli to moduł to kupić nowy i wymienić

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    odłącz i podłącz moduł
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Jak się nic więcej nie dzieje to zostaw jak jest.jak padnie to nowy

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie moduł rf tylko czujnik położenia. Odlacz wszystko, potrzasnij konsola i powinno się poprawić

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. dix

    dix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    potrzasanie na nic sie nie zdalo. wyjme i wsadze jeszcze raz ten modul zobacze czy to pomoze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum