1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zjaralem naped?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez centosh, Lipiec 1, 2013.

  1. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Yo niggaz n offays!
    Zczytywalem klucz z napedu,(DG-16D2S-09C) ,pozniej sflashowalem to w Jungleflasherze,wszystko poszlo pieknie,ladnie,robilem wg poradnikow z Xboxforum ,az tu nagle zrobil sie klops.Zadowolony podpialem wszystko do konsoli odpalam ją,a tu problem e64 z DVD,postanowilem wlozyc moj naped,to gre czytalo-wlaczala sie i od razu wylaczala.Czytalem ze powinno sie na nowo sflashowac na[ped jednak jungleflasher juz go nie widzi?Czy moglem go zjarac?Wydaje mi sie to maloprawdopodobne poniewaz zadne bledy nie wystapily ,przerabialem nie raz,i pierwszy raz sie z takim czyms spotykam.Ktos rozkmini jak to naprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wyczyść napęd w ciemno i zobacz czy zostanie wykryty. Jak nie to sprawdź czy nie ma uszkodzeń na elektronice.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Jak go wyczyscic? Pomoz kolego bo to nie moja konsola a nie chce sie w koszty wpieprzac ;(
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Liteon erase

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    ale w tym sęk że nie czyta mi napędu ,czy chodzi ci o to zeby odpiąc caly osprzęt od kompa,i wtedy w ciemno zrobic na jakims slocie?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dokładnie

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum