1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Złamane AP 25

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez aker, Listopad 20, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Złamane AP 25 udało się gdybym miał wyższą rangę napisał bym w aktualnościach
    NIE trzeba nowego LT tylko dash kinect najlepjej beta
    Jest to pacz obraz iso musi być w tymsamym foderze co pacz odplić pacz i gotowe!
    Zapodaje link


    Wymoderowano...następnym razem podawaj źródło. Takimi rzeczami tylko nabijasz ludzi w butelkę i wzniecasz nie potrzebne zamieszanie na forum. - Rowerser
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    mógłbyś dokładnie wytłumaczyć?
     
  4. SteelGrain

    SteelGrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na takie zabawki lepiej uważać. To może być kolejny fake, (a raczej na pewno) a w środeczku znajdziemy pięknie nazwany keylogger.
     
  5. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    To nie fake jest w holere tego na jutube akurat tego opis
    1.plik exe i iso wjednym folderze
    2.klikasz na pacza odala ci się taki wiersz polecenia
    3.normalnie wypalasz
    jak nierozumiesz jesteś noobem
     
  6. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Fake ;)
    Przecież nawet na becie kinecta to nie działało.
    Działa tylko niektórym z podstawowym Hitachim/Samsungiem.

    Heh,to już nie pierwszy fake ;)

    P.S Aker
    Za nooba to można uznać tylko ciebie,za brak kultury na forum ;)

    Tak,zgadzam się z tobą 100%.Wszystko co na youtubie jest wrzucone,jest prawdziwe ;)
    Spróbuj sam i nam napisz skoro jesteś tak tego pewny...
     
  7. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    to ściągni i zobacz mi działa z acb
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A w wiersz polecenia lecą komendy przekazujące twoje dane komuś na drugiej półkuli...

    Jeżeli to działa to czekam na potwierdzenie :)
     
  9. devilll

    devilll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w "holere" to na pewno :D Sory kolego, ale jeśli JUTUBE uważasz za wyznacznik jakości i myślisz , że wszystko co tam się pojawia to prawda, to powodzenia ci życzę. :D
     
  10. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  12. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  13. SteelGrain

    SteelGrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiele kont z ów filmikami zostało usuniętych przez samych "wstawiaczy", ponieważ leciały im setki negatywnych komentarzy.
    Poza tym aker - wpierw naucz się kultury i co najważniejsze polszczyzny, a następnie wstawiaj tutaj niesprawdzone programy i wyzwiska z zamiarem zrobienia z kogoś "króliczka doświadczalnego".
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  15. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ALE mi działa assassin brothood mam lt 1.2 benq
     
  16. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  17. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Używałeś tego twojego "patcha" napewno ;)
    Hmm,a może twoim podstawowym napędem był samsung i dlatego wszystko ładnie śmiga ?

    Co do filmiku to SteelGrain ładnie powiedział ;)
    Wogóle to nie widziałem,żeby chłopak korzystał korzystał z plików "z twojej paczki".OBraz był tak nie wyrażny że jak pokazywał napęd to prawdopodobnie mógł być to samsung/hitachi.

    Taaak,nie ma to jak poprawić sobie humor z rana ;D

    P.S
    W drugim filmiku chłopak tylko mówi,nic nie pokazuję więc imo uznać to za prawdziwe to cieżko.
    YOUTUBE sie nie wierzy ! koniec,kropka !
    Jeśli by to naprawde działało,to scena by krzyczała w temacie .. A narazie nic takiego nie zauważyłem ..
     
  18. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Same pozytywy ma ten film widać na tamatej stronie że złamano zabezpieczenia
     
  19. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    MASZ nowy niedowiarku
     
  20. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdybyś czytał poprawnie,to widzisz że edytowałem post i ci odpisałem ;)
    Youtube to nie jest dowód ;P
    A tak na marginesie to sam tego nie testowałeś,a bronisz tego jak własnego dziecka...

    A pozytywy to do fake'ów na początku często dają napalone dzieci wierzące w youtube...
     
  21. SteelGrain

    SteelGrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Te wszystkie filmiki są od jednego użytkownika, który wciąż zakłada nowe konta na YT ;/
    Poza tym nie pisz posta pod postem, a używaj opcji EDYTUJ.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum