1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Złamany napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Creed, Czerwiec 19, 2010.

  1. Creed

    Creed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wziąść na PSP?
    Siema mojemu kumplowi siostrzenica złamała napęd w konsoli xbox 360:DD:DD:DD:eek:

    Noi teraz moje pytanie ;)

    Co teraz?::D
    Co ma zrobić?
    Już po konsoli czy jak?:p


    Jak wpadne do niego to zrobie fotke i wstawie :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. b697184

    b697184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tacka się złamała ? Poszukaj uszkodzonych napędów na allegro i zrób przekładke.
     
  4. Creed

    Creed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wziąść na PSP?
    Tak mówił mi że otworzył napęd poszedł do półki po grę a ta podbiegła i to złamała

    No nie ale hahahahahahha sory nie mogę ;d

    Wyobrażcie sobie to ;d
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Rozumiem, że złamał mu tackę od napędu. To znaczy był wysunięty i ułamał to co się wysuwa. Teraz to możesz albo rozkręcić napęd i wymienić samą tackę. Albo wymienić cały napęd.
     
  6. sikalafo

    sikalafo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-PAX
    jakiej marki to był napęd?
     
  7. Creed

    Creed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wziąść na PSP?
    Hitachi
     
  8. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To zrób spofa na liteona z LT 1.1 bo dla Hitachi niema LT
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ruszy chyba tak z tego co pamiętam na LT
     
  10. Hornet

    Hornet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli masz hitachi nie zrobisz spoofa na lt najlepiej wymien samą tacke
     
Wczytywanie...

Poleć forum