1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zlamiłem przy nagrywaniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Orzech1964, Grudzień 29, 2014.

  1. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Cześć, nagrałem sobie właśnie Forze Horizon, ale zapomniałem skrócić nazwę obrazu iso i jest ona dluga, i jak mniemam przez to przy instalacji wywala blad ze sciereczką.. Co z tym zrobić? Jest jakiś sposób oprócz następnego nagrywania? Ile pogram jeżeli zagram w grę z płyty? Gra zatrzymuje sie przy 58%.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    478
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    .iso i .dvd musza miec takie same nazwy..... nie możesz tylko iso zmienić
     
  4. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    no dobra ale chodzi o to czy da sie to jakos rozwiazac majac juz nagrana plyte ;p bo jak zmienie sobie na kompie nazwe iso i zrobie go abgx360 to sam mi sie stworzy plik dvd z nazwa taka jak w iso.
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    478
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale co ma do nagrywania za długa nazwa ?? Lub do instalacji pliku....
     
  6. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Ty mnie pytaj? :p W poradniku co do nagrywania pisało że najlepiej jakby nazwa miała tylko 8 znaków bo z więcej może być błąd, nagrywałem kiedyś i zmieniałem nazwy na krótsze i wszystko działało, lecz dziś zapomniałem i nie działa, nie chcę nagrywać po raz kolejny więc pytam czy da się z tym coś jeszcze zrobić.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jest źle nagrana płyta i tyle.
     
  8. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Ja nigdy nie skracałem nazw i zawsze działało dobrze. Poza tym jak ostatnio porównałem ustawienie mojego IMGBurna do tego z poradnika to się bardzo zdziwiłem, że mi każda gra chodzi.
    Zawsze nagrywam tak:
    1. bez weryfikacji
    2. Do gier XGD3 (na Verbatim) bez OPC, do gier XGD2 (na inne płyty) z OPC
    Wszystko śmiga i instaluje się na dysk. oczywiście nagrywam iHasem.
     
  9. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    kurde ;/ moze masz racje, ale i tak na wypadek bede skracal, niby do verbatim mk 000-003 powinno byc z opc i x4 no ale zawsze nagrywaelm chyba bez opc i 2.4 :| no coz moze faktycznie to moja wina, troche pogram sobie z plyty a jak kupie na allegro nowe plyty to nagram jeszcze raz ;) i tez nagrywam bez weryfikacji bo potem wyskakuje jakis blad zawsze ;d nagrywam laptopowa nagrywarka i kazda plyta byla dobrze wypalona oprocz tej a nagrywalem m.in gta v, iv czy pro evo 15;p
     
  10. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    478
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Coś musiałeś namieszać przy ustawieniach
     
  11. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Czyli co? Lepiej nagrywać bez OPC i 2.4? Czy z OPC i 2.4?
     
  12. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    478
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    OPC TYLKO x4 TYLKO !!! Bez OPC x2,4
     
  13. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    nie ogarniam co znaczy OPC tylko i x4 tylko :) ale bede nagrywal bez opc x2.4 bo to chyba najbezpieczniej
     
  14. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Za dużo kombinujesz. Ustaw wszystko jak poradnik nakazuje. Nazwa pliku nie ma znaczenia. Widocznie płyta była zła lub napęd miał gorszy dzień. Oczywiście obraz przez abgx przepuszczony?
     
  15. Orzech1964

    Orzech1964 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Tak przepuszczony, co do płyty to możliwe ale nie oczywiste, bede nagrywal bez opc i 2.4 dzieki za odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum