1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Źle nagrana płyta,zły obraz gry czy może brak lt 2.0?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez KorK, Listopad 19, 2011.

  1. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam ,otóż jakiś miesiąc temu przerabiałem konsolę na najnowszą przeróbkę lt 2.0 i wczoraj nagrywając pierwszą grę z xgd3,mój xbox jej nie odczytał,w menu widniał napis "zagraj w grę" bez żadnego tytułu ani obrazka.Gdy kliknę w to,pokazuje się czarny obraz i powraca do menu.Gra to Gears of War 3 ,nagrywałem najnowszym IMG burn ,bez błędów jedynie na samym początku było napisane że za mało miejsca na płycie no,ale na forum pisało,że powinno być ok,no to nagrałem.Mam dash 13.xxxxx,miesiąc temu był najnowszy.Tylko teraz zastanawiam się co źle zrobiłem,że jej nie czyta,konsola podpinana była do neta,tylko przed przeróbką w celu aktualizacji dasha ,później już nie.Co jest złe?Źle nagrana gra,zły obraz czy jednak brak lt 2.0?Inne gry mi chodzą typu: fifa 12,f1 2011,fight night round 4,gta IV,NFS hot pursuit,toy story 3.Obraz gry ściągany z torrenta,dokładnie stąd:http://nie będę kradł.org/*******/6692944/Gears_Of_War_3_[English]_[Region_Free], coś w opisie wspomniane jest o jtag to samo w komentarzach ,ale obraz jest w formacie ISO.
    PS:Aa muszę zaznaczyć,że popełniłem błąd przy nagrywaniu bo nie zmieniłem w notatniku "Layer Break" na 2.xxxxxx tylko zostało 1.9xxxxx ,plik dvd tworzyłem sam,bo nie było.Po nagraniu się skapnąłem ,bo było to w drugim poście w tutorialu.Ale czy tego jest wina?Pisałem w innych tematach,ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytania.Pozdrawiam i proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom12

    venom12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LayerBreak musi być 2.xxxxxx inaczej gra nie odpali proste.
     
  4. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    No tak,ale zmieniłem w ustawieniach IMG Burn coś o Layer Break,myślałem że to automatycznie zmieni.No ale cóż nagram jeszcze raz i zobaczę.Dzięki
     
  5. dyziodyzio

    dyziodyzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wąbrzeźno
    assasin cred 4 gra wrzucona na dysk przy próbie włączenia komunikat nie można uruchomić gry.pobierz ją ponownie xbox 360 jtag
     
  6. KorK

    KorK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrałem ją drugi raz,ale z layer break 2.xxxxx no i to samo,Może to jtag czy co?
     
  7. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja nagrywam IMG Burnem z ustawionym Layer Break na 1913760 i jakoś wszystko mi działa. oczywiście XGD 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum