1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

źle nagrana płyta??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djakdamian, Grudzień 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ostatnio sciagnalem NFS undercovera wave2 i nagralem na plyte emteca.Kiedy chcialem zainstalowac na dysk to ciagle przy 38% jest blad ze plyta jest zanieczyszczona lub porysowana, kiedy gram to tez wyskakuje blad i niemoge pograc. Płyta nie jest porysowana wiec o co chodzi?? sprobowac nagrac jeszcze raz?? spatchowac na wave3??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Kup płytkę Verbatima i nagraj. Z miejsca zobaczysz różnicę. Miałem tak samo z Resident Evil 5 i płytą Esperanza. Po nagraniu na Verbatima wszystko śmiga.
     
  4. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    verbatim +R i predkosc zapisu x2.4.
     
  5. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    a nie możesz sprawdzić abgx'em czy płyta jest ok?
    my wróżkami nie jesteśmy!
     
  6. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sprawdzalem i wszystko jest ok mam jeszcze jedna plytke emteca i niewiem czy sie oplaca nagrywac spatchowac na wave3??
     
  7. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nic nie pat**** bo nie ma sensu. Emtec to raczej słaba płytka więc i tak nic nie tracisz. Zainwestuj w Verbatimy i ci się nigdy płytka nie zwali.
     
  8. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    podepne sie pod temat..bo kazdy psize sprawdz abgx360.. wiemz e mozna sprawdzic obraz przed nagraniem ale czy nagrana plytke tez mozna sprawdzic??i jak??? bo tka nie na pliku iso tylko jakies inne pliki
     
  9. Brygada_RROD

    Brygada_RROD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mialem ten sam problem zobaczysz ze nagrasz na Verbatimie i bedzie chodzic jak burza!
    Ja tez mialem problemy ze zgrywaniem na dysk ale czasami pomimo ze kilka razy gra sie nei zgrywala za 3-4 razerm zgrala sie cala (3x dluzej niz normalnie co chwila sie zatrzymywala a soczewka slychac ze dostawala szalu)
     
  10. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    tak, da się. w głównym oknie zmień file (obok ścieżki) na burned dvd i masz.
     
  11. kmicic93

    kmicic93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin
    Nawet nie próbuj na EMTEC-u!!! Gry będą się cieły i nie zainstalują się!!!
     
  12. Brygada_RROD

    Brygada_RROD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystkie gry ktore nagralem na EMTEC x4 (bo na mniejszej predkosci imgburn nei chcial nagrywac)sie zainstalowaly na HDD.
    Niektore za pierwszym razem a inne np za 5 ale kazda.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum