1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zle nagrana plyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sh1noPL, Marzec 3, 2011.

  1. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    Witam

    Stracilem juz kilka plytek i chcialbym sie dowiedziec co takiego robie zle.

    Plik wrzucam do abgxa w takiej konfiguracji

    abgx.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
    abgx2.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl


    Nagrywam predkoscia 2,4 w imgburnie

    Wrzucam plytke do konsoli i oto co widze

    20110303009.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

    Procz tego nic nie robilem, moje pytanie brzmi co robie zle, co musze zrobic by to zadzialalo. / sory nie dalo rady zakodowac linkow
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zaktualizuj flasha do iXtreme LT+ 1.1
     
  5. szym12

    szym12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może masz fałszywe pliki ja też straciłem ładne pare płytek na nagraniu jednej gry!!! bo pliki są czasem podobne do tych prawdziwych ale nie chcą chodzić bo to podruba
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    płyta brzytwa jaka masz przerobke?
     
  7. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    zebym mial numer do goscia od ktorego kupilem konsole to bym wiedzial, cos z lt+ ale nie wiem ktore. probowalem nagrywac juz rozne gry i kazda ma to samo.
     
  8. Kris304

    Kris304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    <NSW>
    A na jakich płytkach nagrywasz?
     
  9. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    Platinium

    mam kilka na platiniumach i chodza brzytwa, wiec nie wiem..


    zaktualizowac na mniejszy wave? tzn na jaki?
     
  10. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    zmniejszylem wave z 6 do 4 i nadal to samo, jak dam nizszy wave to abgx pokazuje mi bledy z video, v0, v1 i chyba pfi


    co dalej...?
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Po spatchowaniu takie błędy będą bo obraz już nie jest czysty tylko było w nim grzebane a czy ta na pewno nagrywasz w IMGBurn plik Video ( img czasami zależy przez jaki program ci to będzie chciało łyknąć ) a nie tak czasami plik iso. Jak masz LT obojętnie czy LT czy LT+ to nie musisz patchować ( oprócz gier z AP 2.5 NA LT+ ale mma taką nie jest )
     
  12. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    czyli co takiego musze zrobic? na jeszcze nizszy wave? jak tak to jaki najlepiej? o jakim pliku video mowisz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum