1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

źle nagrana płytka czy active.iso??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez misiek17, Styczeń 9, 2010.

  1. misiek17

    misiek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem. Już druga płytke zmarnowałem na GTA:EFLC. Gra sprawdzona abgx360 i wszystko ładnie. Nagrywam na Verbatimach z predkościa 2.4. Wkładam active.iso a później płytke z grą i wyskakuje mi komunikat ze szmatką. Nagrywarka nowa więc nie wiem o co kaman??? Dzięki za odp.:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Więc coś nie tak nagrywarka albo pada Ci laser w konsoli
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli jest komunikat ze szmatką znaczy że płytka prawdopodobnie dobrze nagrana , może kwestia napędu , lasera
     
  5. misiek17

    misiek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm to raczej nie możliwe bo nie dawno nagrałem kilka innych gier z wave3 i wszystko śmiga tylko z gta jest problem dwie płytki w błoto.
    PS. zawsze nagrywam na dysku więc chyba to nie wina lasera
     
  6. bary92

    bary92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraśnik
    Sproboj nagrac gre inna nagrywarka bo prawdopodobnie pada ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum