1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zle nagrana.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez norris99, Kwiecień 29, 2010.

  1. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Witam nagralem gre bad company 2 tak jak bylo napisane w poradniku czyli.
    1. Pobralem image iso.
    2. Stworzylem plik dvd. tak jak mowi poradnik
    3. puscilem przez abgx 360
    4. wypalenie przez program clone

    Po wypaleniu płytki wkladam do xboxa 360 i zaczyna odtwarzac jako film napis xbox 360 i wlacza sie stop i filmik staje trwa to jakies 7 sekund. Co zrobilem nie ta??? . Pozdrawiam!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    zapewnie nie zmieniłeś wave. Jakiego masz ixtrema?
     
  4. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    posiadam wersje 1.6. A jak go zmienić?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz albo przepatchowac na wave 3 programem 360 wave patcher lub uzyc plytki activate.iso
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ściągasz program 360wavespatcher, włączasz wczytujesz w nim obraz i zmieniasz na wave 3 (bad company ma wave4) albo nagraj sobie activate.iso
     
  7. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    ok puszcze to przez wavespatchera i nagram oczywiscie na verbatimce dl+. A jak rozumiem puzniej czyli po zmianie wave puscic to przez abgx360 a jaka wersja? i puzniej wypalic w imgburn no i rzecz jasna stworzyc plik o rozszerzeniu DVD.?
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Po zmianie wave nie puszczaj przez abgxa!! Bo przywraca stare wave. Zmień wave stwórz plik .dvd i wypal prze imgburna z prędkością 2.4 (jak masz dobrą nagrywarke to 4x) I powinno działać.
     
  9. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    ok rozumiem. Jeszcze jedno male pytanko czy bede mogl grac w nia przez neta aby mi nie dalo bana?
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    lepiej nie graj teraz jest fala banów. Przeczekaj.
     
  11. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Fala już dawno się skończyła. Odpalaj śmiało multi.
     
  12. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak podłączysz się do LIVE to bana nie dostaniesz teraz, tylko podczas fali
     
  13. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Gra smiga idealnie dziekuje za pomoc!! :)

    A kiedy wiadomo ze jest fala?
     
  14. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Tego nigdy nie wiadomo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum