1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zle odczytany klucz napędu 0225 pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czarny2526, Czerwiec 18, 2014.

  1. czarny2526

    czarny2526 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio chciałem wgrać sobie lt 3.0 niby odczytałem klucz zapisało mi pliki i w trakcie flashu konsola mi nie wyłączyła teraz jak chce wgrać softa od nowa nie przechodzi mi testu bank i wyskakuje Erasing:
    Writing target buffer to flash
    Writing Bank 0: ................
    Writing Bank 1: ................
    Writing Bank 2: ................
    Writing Bank 3: ................
    ............
    Flash Verification Test !
    Reading Bank 0: Dump Failed
    prawdopodobnie zle odczytało klucz jak teraz wydobyć ten dobry klucz jak napęd jest czysty proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Napęd wiercony? Jaką metodą odczytywałeś klucz?
     
  4. czarny2526

    czarny2526 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak wiercony odczytałem i zapisałem jak w poradniku zapisało mi 6 plików w tym plik dummy i jak w trakcie flasha na 3.0 do 0225 nie przeszedł weryfikacji bank i failed i wyczyśćilo mi napęd
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli zapis przebiegł poprawnie (weryfikacji nie zrobili na zwykłym SATA) tonpowin8en działać. Jeśli nie działa wogole to trzeba wszystko sprawdzić, najlepiej za pomocą USB Pro

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. czarny2526

    czarny2526 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak bym ci ja wysłał dał byś rade ja zreanimować zapłace ci
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To zalezy czy masz d9bre pcb. Czy firmware jest dobrze odczytane. Postawic sie da zawsze koszt poznasz po diagnozie

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  8. czarny2526

    czarny2526 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak jest rozwiercony ma sputnika itd to chyba taniej jak za przerobienie oryginału co mam w paczce dać może być konsola bez obudowy napęd zasilacz i pad
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie wiem czy taniej czy drożej. Moja stawka przy takim napędzie zaczyna sie od 100zl. Pisz do innych jak szykasz taniej

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Czy dobrze zrozumiałem... Masz SPUTNIKa i wierciłeś w układzie? Sputnik jest do kości MXIC 03 i się tnie ścieżki, a nie wierci. Wiercenei jest do WINBONDa 05, w ten czas sputnik nie potrzebny. Więc jak co masz? https://www.google.pl/search?q=winb...Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D68258;800;1095
     
Wczytywanie...

Poleć forum