1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Złe okładki [RGH]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez juzexe, Czerwiec 2, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. juzexe

    juzexe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Moje pytanie jest następujące:
    Jak zmienić okładkę do gry w FSD3?

    Pytam, gdyż do 2 gier mam pobrane złe okładki - GTA 4 ma okładke z GTA 4 EOLC, natomiast LEGO LOTR ma dobrą ale z napisem po niemiecku bodajże:/
    Jakieś sugestie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
  4. juzexe

    juzexe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    hmm... a ręcznie za pomocą menagera nie da rady? bo ta zamiana cytuję: "Jest to fajna opcja, niestety jeśli ktoś pobiera okładki z neta prosto na konsole, to po nowym dodaniu ścieżek i wyszukaniu okładek prosto z serwera przez konsole, okładki które dodaliśmy ręcznie znikną i zostaną zastąpione tymi z neta. Kiedyś tak dodałem ręcznie okładkę do gry mario, bo konsola mi nie pobrała żadnej okładki, gdy dałem później na konsoli odśwież okładkę to znikła mi ta którą dograłem ręcznie i znów było bez żadnej okładki"...
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Z menagera sie nie da
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    To po co odświeżasz okładkę przy użycia internetu ? Wystarczy wgrać ręcznie i tyle nie odświeżaj jej już albo po prostu wrzuć ja przez przeglądarkę FSD to się nie zmieni wtedy
     
  7. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a tak na marginesie kto powiedział że zawsze okładki są ok? też mam do gta 4 okładkę z dodatków i np fable 2 ruską okładkę ale co to komu przeszkadza
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum