1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zle wgrany Nand

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DamiannnnPL, Październik 25, 2015.

  1. DamiannnnPL

    DamiannnnPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Dziś robiłem aktualizacje i w J-Runner zamiast RGH2 wybrałem RGH i konsola nie wstaje wentylatory chodzą,ale brak obrazu. Konsola Japster 256MB

    Ps. Xell tez się nie uruchamia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Programator inaczej nic nie zrobisz :D
     
  4. DamiannnnPL

    DamiannnnPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. DamiannnnPL

    DamiannnnPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ostatnie pytanie :) muszę podłączyć się pod mainboard czy mogę pod chip programatorem ??
     
  6. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  7. DamiannnnPL

    DamiannnnPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to fajnie po programator mam ale kabli już nie ... nawet jak mam zgrany oryginalny nand i CPU key ??
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    możesz bez programatora gdy działa Ci xell. tobie nie działa, bo dałeś ciała.

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum