1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zły firmware

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fasdzsf, Luty 23, 2012.

  1. fasdzsf

    fasdzsf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałęm zly firmware i teraz mi napedu nie widzi komputer ja *******e... Pomocy! czy jest szansa aby go moj komputer zaczol widziec?

    Popracuj nad ortografią, nie używaj wulgaryzmów i nie pisz posta pod postem, używaj opcji edit. // Furiaka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba bylo patrzec co wgrywasz. Kup sobie slownik....
    Wykasuj fw w ciemno i wejdz vendor heh.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. fasdzsf

    fasdzsf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak wykasować?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Erase. Komputer i tak nie zobaczy bo fw nie bedzie. Wiec trzeba bedzie vendor i wgrac do kości. Opisane w poradniku jungleflasher

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. fasdzsf

    fasdzsf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze o instrukcje:)

    jak vendor i wgrać do kości?

    udało mi sie zrobić ale zaraz mnie wywala poprostu klikam zeby sie gra zaladowala czarny ekran i powrót do menu
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wsadz oryginal lub starsza gre. Pewnie zle nagrana

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. fasdzsf

    fasdzsf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko orginały działają a dalczego piraty nie na lt 2.0 działały
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dlatego ze nie sa kompatybilne gry xgd3 oraz ap. Trzeba bylo przeczytac przed wgrywaniem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. fasdzsf

    fasdzsf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co trzeba zrobić aby działały piraty? Jak je nagrywać?
     
  11. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolego jesteś bardzo denerwujący. Za mało czytasz a za dużo pytasz. Wszystkie twoje problemy są banalne Wystarczy troche poczytać.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  12. fasdzsf

    fasdzsf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę jednak o udzielenie odpowiedzi ponieważ jak widać jestem nowy na forum.

    p.s Mam dysleksje.:)
     
  13. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jaki naped masz?

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Abgx 1.06 level 3 autofix, nagrywarka lite-on IHAS jeśli chcesz jeszcze instalować gry na hdd, jeśli nie zwykła nagrywarka i możesz grac tylko z płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum