1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zły Flash LiteON

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bikup1, Październik 5, 2013.

  1. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    Podczas Flash LiteON nie wcisnąłem w JungleFlasher write i teraz wywala kod błędu 1000 i napęd się nie uruchamia.
    Czy napęd jest już do wyrzucenia czy da się go może jeszcze naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Pewnie napęd nie ma fv.Masz klucz??
     
  4. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To wgraj Fw w dosflashu,albo próbuj zrobić w JF tak jakby napęd był widoczny daj write.
     
  6. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    W JF ustaw port taki jak poprzednio i naciśnij INTRO DEVICE ID i wył/wł zasilanie. Napęd w Vendor mode, możesz kontynuować flash.
    A może spróbować tego
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    No tak jak nie ruszy to zostaje dosflash
     
  8. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    a jest gdzieś na forum tutoria jak się robi ten dosflash?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    zrobiłem dosflash ale teraz napend przestał czytać płyty
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Sprawdź film dvd jak działa to zły klucz jak nie to upaliłeś laser albo złe fw wgrałeś
     
  12. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    to na to wygląda ze laser do wyrzucenia

    Gdy otworzyłem klapę od napędu to laser się zaświeca przy zamknięciu tacki?
    Czy laser od napendu z pc by działał


    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim ...TigraTeam


    A jak skalibrować laser bo coś o tym czytałem
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie działał

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    Jak mam przerobić nowy napęd mam użyć DVD key ze starego napędu?
     
  15. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    musisz zdobyć inny napęd najlepiej taki sam jak miałeś ale niekoniecznie (można zrobić spoofa) i wgrać mu fw z wrzuconum kluczem
     
  16. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
  17. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    Fleszowałem napęd i nie czyta mi gier a klucz na pewno dobry bo wyciągnięty razem z CPU key. Co może być nie tak
     
  18. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    a czyta cokolwiek innego oprócz gier? np film dvd?
     
  19. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    Filmy i muzyka tak i właśnie jestem zdziwiony.
     
  20. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    no to wina złego klucza dvdkey
     
  21. bikup1

    bikup1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarło, Lublin, Poland, Poland
    To skąd mam go wziąć jak już i z nand wyciągnąłem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum