1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zły flash?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wrobelek166, Sierpień 13, 2009.

  1. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    Witam mam xboxa z napedem samsung i mialem w nim flash 1.4 wiec postanowilem go zaktualizowac do wersji 1.6 wszystko ladnie sie zrobilo kopie gier chodza tylko ze teraz gdy wkladam orginala to wywala taki sam blad jak bym wlozyl kopie gry do nie przerobionego napedu... co jest nie tak???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie skopiowałeś klucza, jeśli nie masz go z napędu. Konsole schowaj na jakiś czas do szafy bo na niej nie pograsz w obecnych czasach
     
  4. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    W takim razie jak nie masz klucza napędu to konsola nadaje się tylko do oglądania filmów.
     
  5. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    klucz skopiowalem... mic1225 nie chodza tylko orginaly a kopie chodza tak wiec nei mow ze konsola nadaje sie tylko do ogladania filmow...
     
  6. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    czy ktos wie co jest nie tak??
     
  7. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    skoro masz flash na kopie to po co ci oryginały? może jednak flash poszedł nie za dobrze? zrób ponownie - możesz zawsze przywrócić oryginalny ten fabryczny jak zrobiłeś backupa
     
  8. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Człowieku każdy z nas ma się domyślać czy skopiowałeś klucz? Nie nikt za Ciebie tego nie napisze.... koleka akir 19 napisał post więc wyjaśniłem.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Spotkałem 2x taki napęd nie odpalisz już oryginała. Lecz spróbuj tak wsadź kopie gry następnie wyciągnij i wsadź oryginał jak ruszy to będzie od teraz jedyny sposób na włączenie oryginalnej gry. Nie zadziała to nie włączysz
     
  10. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    A ja podepnę się do tematu. Aż wstyd pytać, ale kto pyta ten nie błądzi podobno. U mnie sprawa jest taka, że mam iXtreme 1.41 na Hitachi 58. Konsolę kupiłem już dawno temu i jest to stary Xenon. Nie mam nigdzie klucza napędu bo sprzedawca mi go nie podał a ja wtedy byłem totalnie zielony w tym temacie. Jeśli teraz będę chciał przerobić na iXtreme 1.51 to nie będzie problemu i mogę wyciągnąć klucz? Czy wyciąganie klucza jest konieczne? JungleFlasherem sflashować i wyciągnąć go?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bez problemu zgrywasz stary soft w jungleflasherze przekopiowujesz klucz ze starego do nowego firmware i wgrywasz nowy
     
Wczytywanie...

Poleć forum