1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmagania z gta V lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bagir, Wrzesień 13, 2014.

  1. bagir

    bagir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witajcie.

    Na wstępie powiem, że o nagrywaniu GTA V przeczytałem chyba wszystkie posty na tym forum, więc wiem, że nie jestem jedynym, któremu to nie wychodzi ;)
    Ale mam kilka pytań, które mnie zastanawiają. Może od początku:
    Najpierw kupiłem płytę esperanzy bo innych nie mieli - oczywiście niepowodzenie I/O przy ok 70% stwierdziłem,że słaba płyta i pojechałem szukać verbatimów. Udało się kupiłem 4, aby chociaż jedną się udało i tutaj próby były na dwóch nagrywarkach (laptopowych) na clonecd i imgburn, niestety 4 płyty do kosza, te sie nagrały w 100% ale wyskakuje na Xie informacja, że nie można odczytać płyty (ściereczka). Obie nagrywarki nie obsługiwały burnermaxa, więc szukałem nagrywarki, która go obsługuje - udało się, okazało się, że nagrywarka teścia obsługuje więc kupiłem kolejną płytę z zacieszem, że w końcu się uda. Wszystko ładnie burnermax wykrył nagrywarkę "powiększył" płytę - więc nagrywam imgburnem i niestety przy 66% nagrywarka stanęła I/O. Więc na chwilę obecną mam dosyć GTA ;)

    Aczkolwiek mam pewną wątpliwość, bo wchodzi w grę kilka możliwości:
    -nagrywarka do d*py
    -płyta do d*py
    -obraz gta do d*py - ściągałem dwa quack i complex (ten ostatni nagrał się do 66%)
    -konsola to najmniej prawdopodobne, ponieważ czyta bez problemu inne kopie jak i oryginały
    -lt 2.0 lub 3.0 - to też sprawdziłem czy przypadkiem nie nagrywam pod 3.0 a konsola ma 2.0, pożyczyłem z serwisu dwie gry jedna nagrana w 2.0 druga w 3.0, działała tylko ta w 3.0 do tego była niemiłosiernie porysowana :)

    Tylko jedno pytanie jeżeli konsola ma wgrane lt 3.0 i nie obsługuje 2.0 to czemu widziałem w okienku obrazek z gry a po kliknięciu w niego wyświetliło się, że nie może jej odczytać, a gdy nagrałem 5 kopii gta w lt3.0 w ogóle w tym okienku nie widzi obrazka z gta ?
    Macie jakieś sugestie ;)?
    Ewentualnie jest ktoś z okolic Konina kto pomoże w nagraniu tego nieszczęsnego GTA ;)?

    ps.
    jedno pytanie nasuwa mi się jeszcze, jeżeli mam podłączoną konsolę do internetu, ale nie mam włączonej usługi XBL to też mam szanse na bana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Weź pobierz jeszcze raz Gta 5 i weź wypal dwa obrazy przez clonecd na dowolnych płytach, powinno to pomóc. Każdy obraz sprawdź programem Abgx (ustawienia tego programu pod lt 3.0 weź z tego wątku http://xboxforum.pl/artykuly-31/nag...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ ) Ja miałem problem z wypalaniem gier jak używałem imgburn ale szybko przeszedłem na clonecd i problem zniknął :p (wypalałem gry zwykła nagrywarką do końca medium)
     
  4. bagir

    bagir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zapomniałem dodać, że sprawdzałem oba obrazy w Abgx'ie - wszystko na zielono ;) nagrałbym jeszcze ten drugi obraz complex, ale obawiam się, że kolejna płyta trafi do kosza (wtedy żona mnie zabije, bo już nie jest zadowolona, że 30 zł na płyty poszło :p) czytałem, że gta nie ma CIV więc normalną nagrywarką powinno pójść :/ nie ogarniam już :p

    ps.
    dash 2.0.16202.0 nie przeszkadza w gta v? tak mi to jeszcze wpadło, że może aktualizacja coś pomoże ?
     
  5. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Jakbyś odpalał gre to powinno Cie poinformować, że masz za niski dash aby uruchomić grę. Ja pamiętam,ze jak kuzynce wypalałem gta 5 to 1 płyta nie chciała sie wypalić na esperanza (czy jakoś tak ) wtedy 1 obraz wypaliłem na verbatin a drugi obraz na płycie tdk bodajże. Jak obraz 1 wypaliłem do 70%-80% na esperanza to gdy odpaliłem tą płyte wszystko było dobrze do momentu kopiowania plików :p po 10% stało kopiowanie.
     
  6. bagir

    bagir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja przed chwilą włożyłem tą płytę, która wypaliła się o 66% i nic nie odpaliło, mielił mielił i jakiś błąd wyskoczył, zresztą poszukałem, że niektórzy mają tego samego dasha i chodzi bez problemu ;) a spotkałeś albo spotkaliście się z tym, że X nie widzi obrazka gry ? bo właśnie od gta jej nie widzi .. a nawet jak włożę grę pod inne lt to widzi okładke
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    U mnie raz jest obrazek raz nie ma ale działa bez problemu.
     
  8. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. bagir

    bagir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    stwierdziłem, że spróbuje jeszcze complex nagrać moją nagrywarką bo quack nie chodził ale się nagrywał, no i kolejna płyta w koszu bo nagle clone stwierdził, że ta nagrywarka mu nie pasuje ... poddaje się ... bo niedługo wydam na płyty więcej niż na orginał ..
     
  10. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja quacka nagralem za pierwszym razem więc wątpię że to wina ripu

    Napisane na klawikordzie Xperia U
     
  11. bagir

    bagir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jutro jadę do kolegi kolegi, który nagrywa bez problemów pod swój lt 2.0 także prawdopodobne, że uda mu się nagrać pod 3.0 też, obraz uszykowałem mu pod 3.0 i napiszę jak wrażenia wieczorem ;)
     
  12. bagir

    bagir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    sukces !! :) udało mi się nagrać na matshita UJ8B1AS, obraz od complex więc jeśli ktoś będzie miał problemy z nagraniem GTA niech spróbuje na innej nagrywarce ;)
    pytanie jedno:
    podczas rozgrywki wywalił mi błąd, że gra musi być ponownie uruchomiona "Błąd „Problem z urządzeniem do zapisu” w Grand Theft Auto V na Xbox 360"
    content zainstalować od nowa ? przy 4 misji mi się to zdarzyły gdy już ukradłem SUVa
     
Wczytywanie...

Poleć forum