1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmarnowane plyty ihas!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maksiuuxd, Wrzesień 15, 2013.

  1. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam problem z ihasem, nagrałem ostatnio bf3 chyba opcja 2.4x z opc , przeszlo weryfikacje zero bledow gra sie sie nie instaluje na dysku blad w tym samym miejscu, a zreszta mniejsza z tym!
    Dzisiaj nagrałem GTA V opcja OPC ON 4X verbatimy 003 ihas 124B no i co, przesżło weryfikacje bez bledow a instalacja gry 48% i sciereczka, gra sie przy starcie ciagle restartuje już nie mam sił, jakie ustawienia dać pod te płyty i czy warto zmienić fw pod te rodzaje plyt? Bo ja nie wiem jaki mam, ostatni wlasciciel mowil ze ponoc na wszystkie plyyty! tylko marnuja sie verbatimy!
    w imgburn
    Force HyperTuning: Disabled
    Online HyperTuning: Disabled
    OverSpeed: Disabled
    SmartBurn: Enabled


    Dodam, że przed nagrywaniem wlaczylem burnermax i kliklem 'burnermax' a mam takie ustawienia:
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A bufor 512 to dlaczego nie ustawiony ?
     
  4. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wlasnie nie wiedzialem o tym, a mozesz mi powiedzieć do czego to służy? i czy te ustawienia są dobre:
    Force HyperTuning: Disabled
    Online HyperTuning: Disabled
    OverSpeed: Disabled
    SmartBurn: Enabled

    @edit mam jescze jedno pytanie co do burnermax przy kazdej wlozonej pustej plyty przed nagrywaniem odpalac program i dac 'burnermax'?
     
Wczytywanie...

Poleć forum