1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana dasha 12625 na dash 13599

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez OROPAC, Wrzesień 21, 2011.

  1. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Panowie czy jest mozliwosc aktualizacji dasha 12625 na 13599 przez pena nie tracac przy tym przeróbki???dzieki za pomoc:cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Skasuje Ci przerobke musialby wgrac oryginalne fw do napedu potem aktualizacja i wgrac LT 1.91
     
  4. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli bez zmniany FW na 1.91 a mam lt+1.1 nie da rady nic zrobic??
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Możesz wgrać sobie lt+ ponownie. to nie ma znaczenia. Ale nie unikniesz skasowania przeróbki. Ale jeśli już ponownie przerabiać, to lepiej do najnowszej wersji, nie?
     
  6. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pewnie ze tak;) Ale mialem nadzieje ze uda mi sie ominac zmiane FW az do wyjscia 2.0;D Ale widze ze jednak nie.
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A dlaczego nie? Po prostu pomijasz gry które wymagają nowego dasha i spokojnie sobie czekasz : )
    Wiem, wiem. Nie da się czekać, kiedy takie tytuły do przejścia, co ? : )
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dla kilku gier na ten dash się nie opłaca bawić w flash chyba że sam umisz lepiej odczekać troszke lt 2.0 wkrótce
     
  9. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sam tego nie zrobie bo nie mam stacjonarnego kompa. Wiem ze rozsadnie bedzie poczekac ale jak na stanie sa takie tytulyjak DI i F1 2011 to mnie krew zalewa a do tego mam teraz L4 i mam duzo czasu zeby grac;)
     
  10. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Skąd wiecie że LT 2.0 wkrótce się pojawi?? Przecież nawet niema przybliżonej daty wyjścia tego firmware.
     
  11. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A czy den dash 13146 tez kasuje flasha??
     
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Tak. Kazdy dash powyzej 12... kasuje przerobke, bo wgrywa nowy FW do napedu. Oczywiscie jak wczesniej miales usunieta to drugi raz Ci nie usunie.
     
  13. esej

    esej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oropac mam ten sam problem;D

    a czy jest jakaś strona na której można sprawdzić czy gra wymaga nowego dasha ? albo jakiś sposób na sprawdzenie tego?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Eudezet.org
     
  14. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. gadek19

    gadek19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problemy po instalacji F1 2011

    Witam Panowie mam problem, mianowicie mam przerobionego xboxa iXtramem 1.61, wszysktko jak dotąd z gier mi chodziło bez zbędnego przerabiania (prócz gier z AP.2.5), sciagnąłem i własnie F1 2011, zaczęło mi instalować nową aktualizacje i coś sie z.*****..o, wyskoczył mi komunikat z błędem i kodem statusu: 3151-351F-B800-0F00-C000-0013, rozumiem że to nowy dash który usówa przeróbke konsoli??? I tu mam do was pytanie:
    1. Co oznacza ten syf
    2. Czy jak wyjdzie LT 2.0 i podrzuce konsole do przeróbki to doprowadzą mi konsole do uzytku i wszystko wróci do normy?
    Z góry dzięki
     
  16. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    piąte takie pytanie dzisiaj.
    Poszukaj sobie na forum, w dzisiejszych postach znajdziesz odpowiedź
     
  17. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam ten sam dash i iXtreme 1.41, chciałbym zaktualizować konsolę do LT 2.0 jak będzie to możliwe. Czy po aktualizacji będę mógł wgrać najnowszego dasha bez problemów, czy trzeba najpierw przywrócić oryginalny firmware?
     
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bezproblemu będzie można wgrać lt 2.0
     
  19. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A probowal ktos odpiac naped od konsoli i wtedy zrobic aktualizacje z pendrive;>
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  21. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A sprawdzales? Bo nie raz mi sie zdarzylo ze po flashu zapomnialem podpiac naped i wszystko smigalo... co innego jak nie podlaczysz napiecia, bo wtedy zapalaja sie czerwone diody i xbox sie nie uruchamia. Jezeli zasilanie jest wpiete, a sata odlaczone konsola wlacza sie normalnie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum