1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana dasha.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomciop21, Styczeń 25, 2013.

  1. tomciop21

    tomciop21 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam takie pytanie. Czy można zaktualizować dasha 16202, na takiego samego czyli na 16202? Celem mojej takiej aktualizacji jest dogranie awatarów, ponieważ nie posiadam teraz ani edytora do ich tworzenia ani żadnych elementów. Proszę o jasne odpowiedzi, ponieważ posiadam konsolę od nie dawna jeszcze nie wszystko rozumiem. Jeżeli to ma znaczenie dodam, że konsola posiada rgh i lt 3.0.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nic to nie da. nie rozwiąże twojego problemu. poczytaj w dziale rgh o aktualizacji awatarów. ogołnie trzeba dograć z $$ystem bla bla.
     
  4. tomciop21

    tomciop21 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem $systemupdate i zmieniłem na $$ytemupdate, ale to nic nie dało. Konsola wtedy nie widzi aktualizacji.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    znaczy nic nie odpala się przy bootowaniu konsoli? wróc do starej nazwy. czyli $s. i poczytaj temat o awatarach. były w nim takie problemy. i o wiele wiecej :)
    ogólnie problem jest dosyć złożony.
     
  6. tomciop21

    tomciop21 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, dokładnie po zmianie tej nazwy nic się nie odpala przy bootowaniu konsoli. Przed zmianą nazwy konsola widzi aktualizację podaną na pendrive. A wszędzie podane jest że przy rgh zmienic nazwę tego pliku.
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    taa jest podane. tylko już tak głośno nie jest podane, ze jak masz inne wartości w ini. to konsola nie przyjmnie aktualizacji ze zmienioną nazwą. ponownie odsyłam do tematu o awatarach. wszystko co dotychczas napisaliśmy jest własnie tam. dlatego pisałem, ze problem jest złożony, ale da się go rozwiązać. wywal launch.ini z dysku i sprobuj odpalic aktualizacje. bedziesz miał z głowy ini i jego ustawienia. i odrazu odpali się NXE, a nie FSD.

    //oczywiście zostaje też moja teoria, że DL w wersji 3.05. nie pozwala na odpalenie aktualizacji przy starcie konsoli :)
     
  8. tomciop21

    tomciop21 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, zajrzę w takim razie do działu rgh. Dzięki za pomoc. A tego pliku ini. też nie umiem sobie znaleźć w konsoli. Tak, więc długa droga zanim ogarnę temat:D
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    powinien być bezpośrednio w root dysku. czyli nie pogrzebany nie wiadomo gdzie w folderach. odpalasz menadzer plików i gdzies na samym dole.
     
  10. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zamień nazwę katalogu z aktualizacją na $$ystemupdate i wrzuć to na innego pena
    (ewentualnie spróbuj odpiąć na chwilę zasilenie z boxa)
    U mnie mój 2GB jest za wolny i konsola nie widzi go na starcie, po przegraniu na dysk przenośny uruchamia się natychamiast
    (po aktualizacji skasuj katalog $$ystemupdate, żeby przypadkiem nie narobić szkody)
     
Wczytywanie...

Poleć forum