1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana dashborda z 13599 na 14719

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crisdragon, Kwiecień 30, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Posiadam aktualnie x360 z lt 2.0 i dashbordem 13599. I tu moje pytanie czy mogę bez żadych konsekwencji wgrac dash 14719? Do tej pory dzialaja mi wszystkie gry i chce zeby tak zostalo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
    jak masz lt+2.0 to nie mozesz wgrac nowego dasha
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    może, ale xgd3 przestaną działać, musisz wgrywać TU by działały
     
  5. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  7. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli instaluje dasha 14719 i musze sciagnac wszystkie TU do gier?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tylko do tych co nie dzialają (xgd3)
     
  9. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak to teraz jest wszystkie beda mi dzialac czy z jakimis sa problemy bo jak widze date 1 posta to - 18-11-11 18:24
    czyli jak jest sytuacja na teraz
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    nic się nie zmienilo, wszystkie zadzialaja
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do gier XGD3 i XGD2_AP2.5 trzeba dogrywać TU, przy Dash'u wyższym od 13604/"cichej aktualizacji" (na LT 2.0).
     
    1 osoba to lubi.
  12. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie opłaca się aktualizować dasha bo RGH nie zrobisz.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Już jest RGH 2.0, ale jeśli autor tematu zamierza zrobić RGH, to lepiej nie aktualizować (ze względu na szybkość działania).
     
  14. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli trudna decyzja :/

    mam na skladzie ponad 50 czystych plyt dvd dl (verbatim) wiec raczej zrezygnuje z tego RGH, ale czy napewno beda mi wszystkie gry dzialaly na lt 2.0 z dashem 14719 i z tym wgranym TU?
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Wszystkie oprócz kinect star wars
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na twoim miejscu wgrałbym LT 3.0, bo nigdy nie wiadomo, czy wyjdzie jakaś gra warta uwagi, do której nie ma TU, a wymaga Dash'a wyższego od 13604 (nie pograsz na LT 2.0) - trzeba będzie nagrywać wszystkie gry XGD3 i XGD2_AP2.5 od nowa.
     
  17. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli teraz przy dashu 13599 i lt 2.0, wgrywajac lt 3.0 beda mi wszystkie gry chodzily? i czy bede mogl nagrywac bez ihasa? a mozelepiej poczekac az bedzie potrzebny nowy lt (4.0 czy cos) bo jak narazie maja mi wszystkie gry wchodzic to chyba lepsze rozwiazanie
     
  18. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    zaktualizuj i na 3.0 wszystkie pójdą, jak chcesz grać z dysku to musisz mieć ihasa
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 i XGD2_AP2.5 trzeba będzie nagrać od nowa. Na LT 3.0 uruchomisz każdą grę. Póki co nie zapowiada się na nowe LT.
     
  20. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli bym musial wszystkie xgd3 i ap 2.5 nagrywac od nowa jak zrobie lt 3.0?
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum