1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana firmware bez oryginalnego. Możliwe??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez papux, Czerwiec 12, 2008.

  1. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Posiadam konsole z 2008r. nówke falcon z napędem BENQ.
    Kupiłem ją przerobioną ale nie otrzymałem oryginalnego firmware napędu.

    W napędzie siedzi teraz Xtreme.

    Czy bez oryginalnego firmware mogę zgrać Xtreme i wydobyć z niego klucz po czym wgrać firmware jaki będę już uważał dla mnie za najkorzystniejszy.
    Czy też muszę posiadać oryginalny firmware napędu z kluczem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Zmiana firmware bez oryginalnego. Możliwe??

    Robisz dokładnie to samo jakbyś miał tam oryginalny soft. To ze jest tam xtreme w niczym nie przeszkadza ;)
     
  4. sacque

    sacque Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Zmiana firmware bez oryginalnego. Możliwe??

    ja mam inne pytanko, nie będę zakładał nowego tematu:
    -jak skopiować stary firmware?
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Zmiana firmware bez oryginalnego. Możliwe??

    stary czyli juz masz nowy? to skopiowac sie nie da
     
Wczytywanie...

Poleć forum