1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana FW na nowszy w Samsungu udającym Liteona v1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AjnSztajn, Listopad 13, 2010.

  1. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. W związku z AP 2.5 które podobno nie działa na Samsungach chciałem sobie zmienić FW na nowszy. Samsung udaje Liteona i ma FW 1.4 iextreme. Moje pytanie to czy mogę po prostu do nowszego FW zapakować klucz i wgrać wszystko do Samsunga czy będę musiał jeszcze coś robić dodatkowo z napędem ? Teraz w x360 mam oryginalnego Liteona z ixtreme 1.5 ( czy nawet 1.6) w każdym razie muszę zmieniać wave w grach z 4 na 3. Prosił bym o odpowiedź kogoś kto jest obeznany w temacie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    mylisz pojęcia.
    to właśnie oryginalnie montowany napęd samsung w konsoli jest bezpieczny.
    właśnie przez to,że kontrola ap 2.5 nie jest obsługiwana nie trzeba na nim nowego LT+ który jest potrzebny w liteonie i benq.

    edit.
    jak masz samsunga spoofowanego na liteona to najlepiej przywróć OFW, zmodyfikuj na fw LT 1.0 samsung i wgraj.
     
  4. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Trochę się nie zrozumieliśmy , ja przez nie działające zabezpieczenie uważam takie które nie blokuje odpalenia gry . Więc AP 2.5 na Samsungach nie działa. Mniejsza o to, dzięki za resztę wypowiedzi. Więc najpierw będę musiał zmienić FW w samsungu na oryginalny później znowu wczytać zmodyfikowany jak rozumiem. Czy będę musiał z zmienić dasz na nowszy żeby odpalać gry z AP2.5 czy nie ?
     
  5. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    najlepiej jak zrobisz to z ofw samsunga,żeby nie było żadnych info o spoofie.
    właśnie najnowszy assasin ma ap 2.5 i wymaga aktualizacji do najnowszego dasha,więc kolejne najnowsze gry też będą zapewne tego wymagać.
     
  6. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok. Dzięki za jasną i wyczerpującą odpowiedź. Teraz prośba szukałem ale nie udało mi się znaleźć linka do OFW dla Samsunga może ktoś mógł by wspomóc linkiem ? Z góry dzięki.
     
  7. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    najlepiej pobrać to z xbins.tam masz w sekcji firware rozne wersje ixtreme i ofw do samsunga i innych napędów.
    ostatnio dawałem komuś linka.poszukaj w google: auto xbins powinieneś szybko znależć download.
    edit
    http://www.360mods.net/index.php?name=Downloads&file=details&id=29
     
Wczytywanie...

Poleć forum