1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana gry z ENG na PL

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez zonk31, Kwiecień 28, 2010.

  1. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Mam pytanie odnośnie grania w zagraniczne wersje językowe gier. Czy jak jestem już w trakcie gry, np. Dragon Age ENG i włożę grę Dragon Age PL to będę musiał zaczynać całą grę od nowa, już po polsku czy będę mógł grać na angielskim save po polsku i następny save zapisze juz PL? pytam bo chce sobie angielskie tytuły pozamieniać na polskie kinówki. a, i jeszcze jak wygląda w takim wypadku sprawa z achivementami? pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ja testowałem takie cuda na Dragon Age: Origin zainstalowane i grane ENG potem wsadzone PL i nie działały mi savey &-(
     
  4. SuperElektro

    SuperElektro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak wklejasz polska wersje/łatke to żaden save nie bedzie działal,sprawdzałem takze w przypadku NWN. Gre zaczynasz wtedy od poczatku.
     
  5. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    To zależy też od gry w jednych będzie działać (np.MW2) a w innych nie (np.fallout3).
     
  6. lazarro

    lazarro Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zgadzam sie z przedmówcą. sprawdzałem tak AC2 i wczytywał mi sejvy i wszystko ok ale jak miałem odczytać jedna z zagadek to konsola sie wieszała.
     
  7. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    czyli cala gre zaczynać w jednej wersji językowej? a jakie gry wiecie na pewno, ze beda dzialaly w sposob, ktory opisalem?
     
  8. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na pewno działa Assasin Creed. Przeszedłem połowę po angielsku i dostałem po polsku. I gdy włączyłem zaczynałem w miejscu gdzie skończyłem anglika.
     
  9. LosieQ

    LosieQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Zależy od gry.U ziomka mieliśmy Fife i trzeba było od nowa po zmianie języka.
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    W fallout 3 mozna spokojnie grac na PL sejvach mając eng gre i na odwrót
     
Wczytywanie...

Poleć forum