1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana języka w grze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez filo12345filo, Czerwiec 30, 2010.

  1. filo12345filo

    filo12345filo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zalesice koło Radomia
    Witam.
    Ściągnąłem ostatnio grę FIFA World Cup 2010,nagrałem na płytę,uruchomiłem ją,wyskakuje wybór języka,patrzę a tam jest tylko francuski,niemiecki i włoski,a brak angielskiego.Jak można ustawić żeby był angielski?Czy mogę jakoś dograć język angielski do obrazu iso? A może mogę ściągnąć z xbox live? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    sciagnales gre do bani, sciagnij taka co ma w sobie jezyk angielski, dograc do obrazu moze by sie i dalo ale to niech sie wypowie ktos kto wie napewno
     
  4. Crespo

    Crespo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Pobrales pewnie gre tylko w tych jezykach co masz, wiec albo poszukaj w necie i pobierz dodatkowo jezyk angielski (chyba bedzie mozliwosc, dogrania jezyka). A jak Ci sie nie uda to po prostu musisz od nowa pobrac, a najlepiej to zakup sobie oryginal i bez klopotu :p
     
  5. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Teoretycznie język można dograć, ale to jest więcej zachodu, niż to warte. Poza tym i tak będziesz musiał jeszcze raz nagrywać, więc lepiej zaopatrz się w nowy obraz.
     
  6. filo12345filo

    filo12345filo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zalesice koło Radomia
    Dzięki za odpowiedź.Z płytami to nie problem u mnie.Bardziej zależy mi na czasie.A moglibyście podać mi sposób jak dograć angielski do gry? Oczywiście jeśli to nie kłopot
     
  7. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    A nie ma na Live do ściągniecia?? w Fifie 10 mozna było sobie kupic inny komentarz i język.
     
  8. filo12345filo

    filo12345filo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zalesice koło Radomia
    A jak mam sprawdzić czy na live jest?
     
Wczytywanie...

Poleć forum