1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana języka w Skyrim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bashioke, Marzec 25, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
    Witam! Mam pytanie do was ponieważ trochę szukałem ale nie mogę znaleźć odpowiedzi.

    Chciałbym grac PL napisy/dubbing do skyrim. Tylko że płytkę mam wypaloną już! Wersja ang. I moje pytanie jest następujące:

    Czy można wgrać patch spolszczający? Dodam też że grę odpalam z płyty( po instalacji jest błąd dysku, została nagrywana złą nagrywarką, lecz działa z płytą tak jak powinna!) Istnieje taki patch? I jak się to instaluje jak jest?

    Dziękuje z góry za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagraj nową nie ma wyjścia
     
  4. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
    Czekam na więcej odpowiedzi. Bo patche PL do tej gry są. Więc wolę odpowiedź kogoś kto się dobrze na tym zna.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chyba na pc gra jest na konsole eng ciekawe gdzie masz te patche, gre dla nas spolczył dog29 więc powodzenia
     
  6. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
    w *****. Sam dog też ma patche PL nie tylko samą grę. Więc już się nie wypowiadaj jak mogę Cię prosić. Dlatego czekam na normalną odpowiedź. Czy jego patch zmieni mi język. Bądź czy można wrzucić choć same napisany za pomocą patcha.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie można ci mówie odrazu ,rgh/jtag masz jak nie masz to masz odp
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie można wgrać spolszczenia, w sposób jaki opisujesz. Musisz nagrać grę od początku.
     
  9. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
    a skad moge pobrac wersje doga? Bo szukam na necie i mam tylko ******* z chomika w ktorym transfer ciagle spada z 100 kb/s na 0kb/s i nie chce pobierac albo czas to 19 lat i 20 tygodni... Jest jakis inny serwer torrentow z jego wersja? I da się ją nagrać na dysk ?
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  11. bashioke

    bashioke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdansk
    To teraz ostatnie pytanie.
    Sciagam to na laptopa. Troche starego w sumie. Czy da rade to nagrac na full? Bo wiem ze wystepuje problem z 97 % i potem nie da sie nagrac na dysk. Istnieje jakis program zeby nagrac to do konca i odpalac z dysku a nie z plyty?
     
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Polskiego Skyrima nie zainstalujesz na dysku nawet ihasem.
     
  13. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I nie musisz pobierac całego Skyrima pobierz po prostu tylko patch do wersji angielskiej chyba że wolisz pobierac to samo tylko z kilkoma innymi plikami
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum