1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmiana jezyka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez knopers, Wrzesień 14, 2013.

  1. knopers

    knopers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema

    Mam RGH i odpalam gry z dysku, zazwyczaj gdy sciagalem gre PL to po odpaleniu bylo PL, a teraz (Diablo 3) pomimo iz ABGX wykazuje jezyk PL gra uruchamia sie po angielsku (abgx pokazuje go jako domyslny). Jak to zmienic? Czy ABGX moze sie mylic, czy trzeba cos przestawic?

    Z gory dziekuje za wszelkie pomocne komentarze i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nazwa wstawki?
     
  4. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Oryginalnie Polska wersja jest razem z Rosyjską, gdy masz ustawioną konsolę na język angielski to gierca odpala sie po rusku.
    Druga opcja to wersja angielska z dogranymi plikami językowymi w wersji PL. Tutaj trzeba wybrać wersję z opcji gry i/lub wyedytować plik konfiguracyjny gry.
     
  5. knopers

    knopers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozesz opisac jak wyedytowac ten plik i jakim programem? W nazwie wersja jest opisana jako "USA" "region free", ale jezyk PL widnieje w dostepnych
     
  6. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobrałeś wstawkę bez polskiego, masz 2 opcje:
    1) rozpakować grę do xex i dograć polskie pliki językowe (spolszczenie dostępne na sg) - nie trzeba nic edytować, czy ustawiać, tylko dograć pliki
    2) pobrać od nowa wstawkę z polskim (od x360club jest dobra)
     
  7. knopers

    knopers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra (podobno) ma polski dubbing, czy jak dogram te pliki PL to bede mial dubbing, czy tylko napisy?
     
  8. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ABgX pokazuje język achivów a nie gry. Musiałeś pobrać wersję ang. Musisz ściągnąć na nowo wersję PL.
     
Wczytywanie...

Poleć forum