1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana języku w grze.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubisoft, Lipiec 9, 2010.

  1. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Witam!

    Mam do Was (forumowiczów) pytanie.
    Więc... Nie dawno kupiłem grę ModernWarfare 2 WE WŁOSZECH i niestety język w grze jest we włoskim, którego w ogóle nie kapuje!! Od razu mówię, że mam nieprzerobioną konsolę i, że nie mam zamiaru ściągać tej gry w języku angielski.... Próbowałem już zmienić język w xboxie na inny niż polski, ale nic... Dalej WŁOSKI!!! :/
    To chyba wszystko na ten temat, więc jak ktoś byłby łaskaw mi pomóc to z góry dziękuję!

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    dlaczego probowales zmienic jezyk w xboxie a nie w grze?
    raczej nie bedzie w niej jezyka polskiego ale na 100% jest angielski,
    znajdz jakis slownik polsko wloski i dojdz do ustawien i zmien jazyk
     
  4. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W grze nawet nie da się zmienić języka, gra powinna zmienić język na podst. X'a.

    Więc w X'ie zmień na Ang (bo PL pewnie w MW2 nie bd) i powinno iść.
     
  5. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Grzib - ty wszystkich wprowadzasz w błąd. Czytam twoje posty i myślę sobie, że nieudolnie próbujesz pomóc wszystkim na siłę!

    @topic

    Wejdź w ustawienia konsoli i język. Ustaw język konsoli na Polski/Angielski tak samo język regionalny czy coś takiego. Jeżeli się nie zmieni język w grze, to po prostu ona go nie posiada. Jeżeli masz live'a to podłącz go, do neta i spróbuj odpalić grę. Może się ściągnie jakaś łatka na język angielski czy coś. Jeżeli nie, to masz lipę. :x
     
  6. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
     
  7. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Więc, nie... Tzn. nic z tego :/ Próbowałem zmieniać język w konsoli... :/ A łatki żadnej mi nie ściągało... Więc... lipa ;/

    @edit1

    Jablo33, a tak poza tematem to co to za laska w twojej sygnie?:D
     
  8. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    a co z tym słownikiem?
     
  9. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Na tyle żeby wejść w opcje i znaleźć Lingua (po Włosku "język) to mi się by udało, ale tam takiego czegoś NIE MAAA!!!!!
     
  10. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    to gra po prostu jest tylko po wlosku. nie zawsze jest jezyk angielski.
     
  11. Fleder94

    Fleder94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustawienia regionalne zmień na Wielką Brytanię.
     
  12. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Dobrze, a czy mogę to zrobić gdy mam ustawione, że jestem z Włoch? Ustawiłem tak, bo tam moja mama mieszka, a wiem, że na Polskę nie mogę ustawić... Pytam czy mogę, bo jestem zarejestrowany na xbl i w ogóle....
     
  13. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
  14. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Zmieniłem... Mimo to język dalej jest WŁOSKI!!!! :/ nerwicy dostaje od tego włoskiego!
     
  15. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Nic się z tym chyba zrobić nie da. Albo grasz w grę z językiem Włoskim, albo sprzedajesz i kupujesz z językiem ojczystym lub Angielskim.
     
  16. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Nie sprzedam bo mi szkoda, bo to Hardened Edition :/

    To trudno... Jakoś przeboleje ten język....

    @edit 1
    Wszyscy macie podziękowania ode mnie.

    TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!
     
Wczytywanie...

Poleć forum