1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana konta EA

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez krzysztof.b, Wrzesień 15, 2012.

  1. krzysztof.b

    krzysztof.b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Władysławowo
    Witam,
    Jak mogę zmienić konto EA do gier, bo przyszedł do mnie kolega z fifą 12 i podał adres email i hasło do swojego konta EA, przez co grając w battlefielda nie mogę aktywować battle feed, ponieważ konsola zapamiętała dane konta mojego kolegi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Konto a raczej online pass jest przypisane do konta xbl

    Tchnięte z SGS GT-I9000
     
  4. krzysztof.b

    krzysztof.b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Władysławowo
    Online pass jest w porządku, tylko gdy chcę uaktywnić battle feed, to jest tam email mojego kolegi.
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    To wejdź w ustawienia konta z poziomu menu gry i wtedy zobacz.

    Tchnięte z SGS GT-I9000
     
  6. krzysztof.b

    krzysztof.b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Władysławowo
    Nie znalazłem żadnych opcji, może przypadkiem ktoś wie jak odłączyć konto EA połączone z GamerTagiem ?
     
  7. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    na stronie EA w ustawieniach profilu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum