1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana kraju

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fede, Luty 28, 2009.

  1. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zarejestrowalem swoja konsole na polske i teraz chcialem dolaczyc do xbox live i pisze ze dla tego regionu nie mozna.Jak sie zmienia kraj na np Wielka Brytanie bo slyszalem ze tam najlepiej zakladac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Nie rozumiem pytania???
    Normalnie jak tworzysZ kono na XBL to podajesz wielka brytania .. Polska zostaje jako kraj Proflilu ;D jak tak mam ;)
     
  4. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok to od poczatku.Zarejestrowalem sie na stronie xboxa.Teraz na konsoli wszedlem w "dolacz do xbox live".Tam mam wpisac swoj email i haslo no to wpisalem swoje dane i teraz wyswietla mi komunikat ze dla tego regionu nie mozna bo jak u nich na stronie sie zapisalem to dalem Polske bo wtedy jeszcze nie wiedzialem ze w Polsce nie mozna grac na xbox live i wlasnie chce to zmienic ale z tego co zauwazylem to nie mozna.Wczoraj tez probowalem nowe konto zalozyc tym razem na Wielka Brytanie to podczasz rejestracja nie wyswietla mi sie obrazek ktory trzeba przepisac zeby zatwierdzic rejestracje.Probowalem z kilku przegladarek i nie da rady z zadnej.Umiecie cos temu zaradzic czemu nie wyswietla mi sie ten obrazek?
     
  5. J1B

    J1B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dln.Śląsk
    No właśnie jak można zmienić kraj na xbl , bo chciałbym z USA na WB sie przerzucić
     
  6. shanhaevel

    shanhaevel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu do UK chcesz przejść? Ja tam od zawsze konto mam w USA i nigdy nie było jakichś problemów:)

    co do zmiany kraju zaloguj się na http://www.xbox.com/en-US/ i poszukaj gdzieś w ustawieniach profilu może coś znajdziesz:)
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wg mnie sie nie da :(
     
  8. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jakos na konsoli zalozylem nie wiem jak to zrobilem ale juz wszystko dziala :D
     
  9. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Sorki ze sie wcinam ale nie chce robic nowego tematu... Mam konto zrobione na wielka brytanie i tu jest moj problem zeby kupic np golda na 12 miesiecy to moge kupic na europe i bedzie dzialac czy cos innego bo nie widzialem golda na wielka brytanie a jedynie na stany zjednoczone/europe
     
  10. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    region jest jedyną opcją której się NIE da zmienić po zarejestrowaniu... sam sprawdzałem do na Niemcy mam a USA chcę i nie da rady
     
  11. meloncom

    meloncom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    opoczno
    PawlaQ - kupujesz golda na europe i dziala. inny jest wlasnie na usa. tylko jesli jestes zarejestrowany i masz konto na Wielka Brytanie to pozniej musisz podac swoje dane do weryfikacji, np. wojewodzwo (region) - England, Walia, Szkocja itp... miasto i kod pocztowy

    ja wpisalem Londyn a kod pocztowy mozna znalezc w googlach :D
     
  12. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Hehe ja juz wszystko mam zrobione tylko interesowalem sie ktorego golda mam kupic zeby dzialal mi na koncie zarejestrowanym na wielka brytanie :D
     
  13. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    kupukjesz golda na Europe i bedzie dzialac bo sam mam zarejestrowana konsole na WB i jest git;):):D
     
  14. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Hehe albo kupie sobie 12+1 ;D
     
  15. SkuT

    SkuT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    ja mam konsole na USA a kupilem na Europe Golda i mi dziala :D
     
  16. Fazz

    Fazz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A adres przykładow z angli to mam na pałe wbijać ?? Fede jak wlepiłeś zip code czy jak to tam ?? o_O
     
  17. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    adres z google bierzesz. wpisz kraj jaki ci odpowiada i znajdzie ci ulice i zip code czyli kod pocztowy
     
  18. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nie da się zmienić kraju!!!!!!!!!!!
     
  19. mbrzozowiec

    mbrzozowiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam pytanko może ktoś będzie miał jakiś pomysł jak to zrobić... mianowicie kupiłem microsoft points tylko niestety na UE a kolega jak podczas rejestracji jako państwo wybrał USA no i tym samym kod nie działa... nie chcę mi się bawić w odsprzedawanie a koleś niestety nie ma punktów na USA żeby nawet wymienić.. czy jest jakiś sposób żeby doładować te EU np na inne konto a potem przenieść na mój profil??
    z góry dziękuję za pomoc
     
  20. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Niestety nie ma żadnego sposobu na coś takiego. Pozostało Ci sprzedanie, zamienienie na EU z kimś innym lub stworzenie nowego konta i wykorzystanie tych punktów na nim.
     
  21. bedi1991

    bedi1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema, jestem nowy na tym forum, czytalem ze nie mozna zakladac tematow jak sie jest "zielonym". Mniejsza z tym. Mam oto taki problem:
    Wyslalem pieniadze na microsoft points, bo chce sciagnac za 1200 nowe mapki do MW2.
    Wszystko ładnie, transakcja szybko i sprawnie.
    Wpisuje kod, akceptuje by mi pobralo punkty, a tu BŁĄD, pisze ze "An error has occurred during the transaction. Please try again later."
    Próbowałem wpisac ten kod i na xboxie i na kompie, tu i tu nie działa.
    Odczekałem 1h ponad i nic to nie dało.

    W czym moze byc problem?
    Dodam ze, kod zakupilem na tej stronce:XBOX Live Gold, Punkty, Microsoft Points - Sklep
    Golda kupilem europejskiego a punkty z US .... -.-(moj blad) probowalem zmienic region i wpisac kod, ale to znowu nic nie dalo. Czy to prawdopodbne, ze stracilem kase?

    Prosze o pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum