1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmiana layerbreak po przeróbce

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam107, Marzec 31, 2012.

  1. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam czy po przerobieniu gry z xgd3 na xgd2 muszę zmienić wartość layerbreak na 1913760??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie rozumiem, jak możesz przerobić grę z formatu XGD3 na XGD2 ? Nie idzie zrobić, czegoś takiego...
     
  4. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chodzi mi o to że tropologie zmienić w Xbox Backup Creator
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    XGD3: Layerbreak=2133520
    XGD2: Layerbreak=1913760
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak zmieniasz topologie w XGD3, żeby gra działała na LT+2.0 to jest ona cały czas XGD3, jeśli dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi..
     
  7. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a po przepuszczeniu przez Xbox Backup Creator nie można już użyć abgx360 tylko od razu nagrywać??

    chodzi mi o to że mam lt 2.0 i ściągnąłem grę xgd3 i przepuściłem ją przez Xbox Backup Creator to teraz mogę już ją normalnie nagrywać czy jeszcze coś trzeba robić?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    możesz użyć jak chcesz sprawdzić obraz, ale trzeba odznaczyć opcje odpowiadającą za dogrywanie topologii.
     
  9. adam107

    adam107 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kij nagrałem według poradników i nie działa (cofa do menu)
     
Wczytywanie...

Poleć forum