1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana LT2.0 na 3.0 Pomocy !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez penki, Czerwiec 23, 2012.

  1. penki

    penki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Witam

    Mam pytanie wczoraj postanowiłem zmienić dasha oraz Lt w moim Boxie . Dotychczasowy dash 13599 oraz LT2.0 na pokładzie.
    Po zainstalowaniu dasha SystemUpdate_15574_USB oraz LT3.0 mam same problemy a mianowicie dotychczasowe gry BF, NFS Hot Porsuit itp. chodziły ok teraz na każdej wyskakuje komunikat Nie Obsługiwany format płyty . Co jest grana oprócz FIFa12 i może jeszcze 3 gier 30xDVD śmieci ? Proszę o pomoc co zrobić ręce opadają .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musisz nagrac gry ponownie z topologia pod 3.0. Robisz obraz gry, skanujesz abgx i nagrywasz ponownie.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. penki

    penki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    A jakiś inny sposób to jest kupa płyt :-( czyli jednym słowem do kitu jest ten LT+ 3.0 chyba cofam się na 2.0 .
     
  6. mikerpl

    mikerpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba źle zrozumiałeś przegrywasz tylko gry XGD3 a stare gry XGD 2 będą chodziły.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przegrywasz tylko te gry które po odpaleniu wywala błąd płyta nieobsługiwana
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Otóż nie trzeba nagrywać ponownie. Wystarczy do tych gier dograć Title Update i bedą chodzić. Przynajmniej u mnie tak działało. Miałem LT 2.0 i nowy dash. Musiałem dogrywać TU by działały. Kiedy wróciła konsola z przeróbki wrzuciłem kilka gier xgd3, w których wcześniej by grać, usuwałem topologię i o dziwo gry działały. Myślałem, że gość zrobił mnie w wała i nie mam wcale LT 3.0. Ale nagrałem Max PAyne oraz Ghost Recon i działają bezproblemowo. Czyli LT 3.0 jest, a wcześniejsze modyfikowane obrazy xgd3 z wgranym TU również działają. Patent ten niestety nie działa na modyfikowanych Wiedźminie 2 oraz Max Payne 3
     
  9. penki

    penki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Konsola widzi te gry ładuje ładuje ładuje i wywala ten błąd . Czemu tak się dzieje ? O co chodzi z tym Title Update oraz czy na mój problem działa jakiś trik MP3 jak tak to jak to się robi. Czy tylko nagrywanie gier od nowa pomaga bo chyba trochę ich jest około 20-25 x 4-5zł robi się kwota . Mam pytanie bo tak reasumując jak mam wydać 100 zł na DVD to czy jak przerobie RGH to ten problem ustanie z napędem ?
     
  10. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, jeżeli będziesz miał rgh to nie będzie problemów z odpalaniem gierek.
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Skanujesz płytę abgx-em i sprawdzasz ID płyty. Ściągasz Title update o odpowiednim ID z tej strony XBOX 360 Update Center
    Konfigurujesz pod xboxem pendrive'a, podpinasz go pod kompa i za pomocą programu Horizon wrzucasz na pena wcześniej ściągnięte TU. Podpinasz pena pod konsolę i puszczasz grę. To tyle. U mnie to działa i modyfikowane obrazy pod LT 2.0 działają dzięki temu też na 3.0. TU z pena możesz później przenieść sobie na dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum