1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana napędu dvd a granie na xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MasterD23337, Styczeń 9, 2012.

  1. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Mam takie pytanie. Jeśli kupiłbym nieprzerobiony napęd DVD i podłączył zamiast tego co mam teraz ( przerobionego), to czy mógłbym grać na oryginałach na Xbox Live???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Moglbys, ale czy dostaniesz bana to wie tylko m$

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  4. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To M$ sprawdza tylko oprogramowanie napędu, czy jeszcze coś oprócz tego???
     
  5. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie łatwiej i taniej wgrac do tego co masz oryginalne fw?

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  6. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja chcę sobie podpiąć dwa napędy.Zamontować przełącznik i tym przełącznikiem wybierać napęd, który chcę używać w danej chwili.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To bez sensu, jak złapiesz Bana to nie ważne il byś mial napedów bo konsola/płyta główna ma blokadę na dostep do XBL
     
  8. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to juz lepiej kupic jakiegos fata nieprzerobionego do 300zl i grac na live
     
  9. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Brudsien a jeśli moja konsola nie była nigdy zbanowana, to może się udać??? Weplausss może faktycznie kupić nieprzerobioną:) Po prostu zaświtał mi taki pomysł. Sam napęd to około 150zł
     
  10. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja bym grał aż do bana i wtedy ewentualnie kupić fata do live.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wątpie, jak byś miał bana zmiana napędu nic by i tak nie dała
     
Wczytywanie...

Poleć forum