1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana Napędu w Konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kenkarru, Luty 16, 2015.

  1. Kenkarru

    Kenkarru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam konsole z wyjsciem hdmi. Zakupiłem ją w średnim stanie ale z sprawna płyta. Bez grzania problem jest tylko z napedem. W konsoli zamontowany był napęd Samsung TS-H943 MS28 który był uszkodzony brak tacki i lasera sama elektronika. Po podłączeniu jej do komputera i odczytaniu jungleflasher-em uzyskałem informacje ze napęd był już wcześniej podmieniany "spoofed as plds dg-16d2s 0251" Na wymiane posiadam napęd benq vad6038. Problem polega na tym ze ani w FW toolbox 4.8 ani w JungleFlasher nie mam opcji spoof do dokładnego modelu czyli plds dg-16d2s 0251 do wyboru są 9345, 8385, 7485. Zakładam ze skoro poprzednia osoba ktora sie tym zajmowała dała rade to zrobic to sie da brakuje mi tylko wiedzy jak. Z góry dziekuje za odpowiedzi i w przypadku polecenia jakiegos programu prosiłbym w miare mozliwosci o wytłumaczenia jak go uzywac.


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Spoof zrobisz w lizard toolbox
     
  4. Kenkarru

    Kenkarru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje bardzo, poszło na oryginalnym sofcie. Teraz mam pytanie czy na BENQ-VAD6038-62430 mozna wgrac lt 3. Bo jedyny soft jaki jest do pobrania dla BENQ ma inna rewizje.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Pobierz LT 3.0 dla benq 0442
     
  6. Kenkarru

    Kenkarru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ściągnij najnowszego jungle flasher i powinno wykryć 3.0
     
  8. Kenkarru

    Kenkarru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje bardzo za pomoc. Temat wyczerpany. Gratuluje wiedzy i pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum