1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana napędu w x360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sill34, Lipiec 3, 2009.

  1. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam takie pytanie. Chciałem kupić xboxa 360 z uszkodzonym napędem benq i chciałem zamienić ten, z moim działającym hitachi. Czy można tak poprostu wymienić napęd? Czy trzeba jeszcze coś zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tez jestem ciekaw czy do wymiany napedu i potem do przerobki jest potrzebny ten klucz (mam LiteOna a chce wiedziec jak to bedzie w przypadku padniecia napedu)
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jesli macie klucz z napedu to zaden problem wrzucic go do innego ;)
     
  5. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale jeżeli mam ten nowy napęd przerobiony to też potrzebuje tego klucza?

    A jeżeli tak to muszę mieć jakieś specjalne kable do tego?
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jesli chcesz przerobic naped to zawsze musisz miec poprawny key.
    Potrzebujesz kabel sata dodatkowo do litka fejs aby wyciagnac tylko key ;)
     
  7. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale ja nie chcem przerabiać napędu. Chcem poprostu włożyć napęd innej firmy (już przerobiony) niż był w ixie.
     
  8. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    No ale musisz miec taki sam klucz !!!
    Jesli go tylko przelozysz bez zmiany key to nie bedzie dzialac poprawnie.
    Kazda plyta glowna klocka MUSI miec taki sam key jak w napedzie ;)
     
  9. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i o to mi chodziło ;)

    Czyli wole dołożyć i kupić sobie nowego x360 :)

    Temat można zamknąć...
     
Wczytywanie...

Poleć forum