1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana napedu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bogaty, Czerwiec 15, 2008.

  1. bogaty

    bogaty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze o umieszczenie jakiegos tutorialu jak zmienic napęd z Benqa na Samsunga z góry dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Zmiana napedu

    Wgrywasz tylko flash z jednego do drugiego zmieniajac jedna wartosc bina . To wszystko
     
  4. bogaty

    bogaty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Zmiana napedu

    Ale jak hex edytorem ?
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Zmiana napedu

    w firmware samsunga wklejasz klucz i zmieniasz spoofa i po sprawie
     
  6. bogaty

    bogaty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Zmiana napedu

    Sorry ale jestem zielony co to spoof wytłumacz mi jasniej albo jesli masz daj link to jakiegos tutorialu, albo najlepiej sam napisz pozdro.
     
  7. asq1994

    asq1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Zmiana napedu

    Jak jestes zielony to zapłać komóś kto to zrobi bo tylko możesz zrąbać konsole i będzie po sprawie.
     
  8. bogaty

    bogaty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Zmiana napedu

    chce sie dowiedziec robiłem flasha benq i napęd smiga teraz mam dwie konsole w obu benq i powiem tyle benq to niewypał jeśli chodiz o kopie.Kumpel ma od 1.5 roku konsole i samsung na odczycie 4x czyta gry idealnie gta 4 itd.Kupiłem napęd samsunga zamówiłem juz chipset pci via sata 6421A i palnuje przerobic ixtreme 1.4 8x tego samsunga.
     
  9. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Zmiana napedu

    o tym jak sie robi taki naped na polskiej scenie jest pelno i tu stwierdzam "google prawde Ci powie"
     
  10. bogaty

    bogaty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Zmiana napedu

    Fajnie to na co to forum jest? myślałem ze forum jest od tego zeby pomagac a tu pisza poszukaj w google heh.
    Add Wystarczyło napisać uzyj toolboxa 4.6 i po sprawie, teraz juz sam sobie poradze.

    A mam pytanko jak zmienie z benq na samsunga oczywiscie ixtreme to grozi ban za to ??? dodam ze konsola to nówka premium falcon nie zbanowana.

    Edit//przeo_91, post pod postem!
     
  11. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Zmiana napedu

    nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum