1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana napędu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Spens13, Listopad 27, 2010.

  1. Spens13

    Spens13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Co to jest LOT i TEAM .? Skąd to wziąć? Bo potrzebuję do tej strony

    Xbox 360 Drives - List

    I napęd zmienić na taki jaki był na początku czy na samsunga jaki mam teraz (dash aktualizowałem już mając samsunga). Bo konsoli nie mam zbanowanej ani oflagowanej a na urodziny dostałem oryginalnego AC: Brotherhood i chciałbym pograć przez internet. I ogólnie w inne oryginalne gry chciałbym pograć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kes

    kes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LOT i TEAM znajdziesz na białej nalepce, naklejonej na boku pudełka. LOT NO z prawej strony nad kodem kreskowym, TEAM mniej więcej na środku naklejki.
     
  4. Spens13

    Spens13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak chcesz grac na oryginalach to wrzuc ten naped ktory byl oryginalnie w konsoli
     
  6. Spens13

    Spens13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, zależy mi na oryginałach. Z piratami chcę skończyć póki nie mam bana :p To benq zamówię.

    A prócz wsadzenia napędu do konsoli coś jeszcze robić muszę?
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem do końca jak jest z BenQ, ale wydaje mi się, że kilka modeli było montowanych do x'ów.

    Żeby sprawdzić dokładnie jaki miałeś napęd zrób tak:
    Będziesz musiał wgrać jeszcze klucz do napędu (żeby zgadzał się z tym na płycie)
     
Wczytywanie...

Poleć forum