1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana NATu na radiówce

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez emil 92, Czerwiec 19, 2009.

  1. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Czy jest to możliwe? :( Szukałem tutaj i na google i wszystko jest z routerami..
    Ja mam takie połączenie:
    Komputer PC>> kabel LAN>> Xbox360

    Zmiana NATu na otwarty..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    emil jest taj jak ci pisałem. musisz uderzyc do twoich dostawców netu
     
  4. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Dzwoniłem dzisiaj.. Powiedzieli że coś tam oni nic nie blokują czy coś takiego, trele morele, trele morele :|
    Wyłączyłem zaporę(firewall'a) i to samo. Nie chce się zrobić aktualizacja gry..
     
  5. bebol2

    bebol2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Elo tez mam problem z odblokowaniem NAT... Mam router TP link i do niego jest podlaczony kabel antenowy (radiowka) i z niego idzie kabel do PC i X360 i nie wiem dlaczego nie mam odblokowanego NATa(tak mi sie chociaz wydaje) objawia sie to tym ze np. nie moge wejsc do Party z kolega z tej samej sieci radiowej. ani on nie moze dolaczyc do mojej gry przez siec :/
    Niby odblokowywalem porty łącząc sie z routerem na PC ale to nic nie dalo albo zle to zrobilem... ma ktos moze odblokowane porty na routerze TP link?
    Jak chcecie moge zrobic screeny z tej stronki gdzie odblokowalem porty :D

    POZDRO prosze o pomoc! :DD
     
  6. sadek18

    sadek18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Żeby "oblokowac" NAT trzeba miec publiczny adres ip tj np przydzielany w sieciach ADSL w ktorych to jest on dynamiczny. Pracuje w firmie zakladajacej sieci radiowe (ponad 3k klientow) i na 99% jestem pewnien ze masz adres prywatny (np 10.x.x.x przypisywany na stale do karty radiowej). Wiec jedyna szansa zeby wylaczyc NAT jest otrzymanie publicznego adresu ip (zazwyczaj dodatkowo platne). Jesli w Twojej sieci jest taka mozliwosc to Twoje prywatne ip zostanie przekierowane na serwerze na publiczne (takie cos 87.205.48.41)

    I tu screen z tymi portami
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum